Mégis csak nagy volt az esélyem a terhességre?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én írtam ezt a kérdést is. Azóta minden úgy alakult, ahogyan szokott, 2 hete volt tojásfehérjeszerű nyákom, hasszurka, a mellem feszülni kezdett és fájni, majd krémes folyás. Olyan minden, mint szokott. Aztán ma már nem feszült a mellem, a krémes folyás mellé volt egy kicsit nagyobb csepp vizes. Tesztet nem mertem még csinálni azért sem, mert nem tudtam, hogy mit fog mutatni és, hogy tutit mutat e. 1 hónapja volt most vasárnap az aktus.Ha terhes lennék lennének már egyéb más tünetek is? És ez a kis csepp vizes, illetve a mell fájdalmának hirtelen eltűnése lehet tünet?
Kérlek ne nézzetek hülyének, nem szeretnék lenéző vagy bántó válaszokat kérni, csak valami nyugtatást, normális választ a kérdéseimre. Köszönöm!!
Nem szeretnénk babát, mert fiatalok vagyunk, az a baj...:\
Aktus mensi előtt 4 nappal volt, a mensim meg is jött ugyanúgy, mint ahogyan szokott, addig is tartott, ugyanolyan erős volt, minden teljesen olyan volt.:) A következőt hétvégére, jövőhét elejére várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!