Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen hődiagrammal van esélyem...

Ilyen hődiagrammal van esélyem a terhességre?

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 19. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy biztos ovulacio akkor volt ha utana minimum 5 napig magasan marad a ho.Neked viszont nem maradt fent es azota is ugral.Persze termeszetesen nem latunk beled es sokszor olyan erdekes gorbekbol lesznek a terhesgorbek hogy elkepeszto...Addig van remeny amig nem jon meg.Drukkolok.
2013. dec. 19. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2013. dec. 19. 15:24
 3/8 FKKTorp ***** válasza:
Szerintem nyugodtan legyél türelmes, még bármi történhet.
2013. dec. 19. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem még ovud nem volt ebben a hónapban, hány naposak a ciklusaid általában?
2013. dec. 19. 15:32
 5/8 A kérdező kommentje:
mindig 28napos(tehát 3 hét szokott lenni két mensi között), és mindig 7 napig szokott tartani menzeszem abbol 1 közepes 3-4 teljes erős és 2 közepes és egy enyhe nap,mult hónapban is egyszer voltunk együtt,teljes terhestüneteket éreztem aztán következő szombaton volt kis folt ahogy a diagramon jelöltem is,hétfön erős volt kedden a hétföinél gyengébb szerdán méggyengébb aztán folt,ez a menzesz amit jelöltem ez 8 nappal korábban korábban jött mint kellett volna,jóformán 14 nap volt a mostani és az azelötti menzeszem között..ilyen sem volt még.párom külföldön dolgozik ,egy hónapban egyszer jön haza, most megint próbálkoztunk. Az előzőből gondoltam nem lehet terhesség,mivel megjött,ha beágyazódási vrzés lett volna akkor egy napig sem erős,tehát az nem lehetett az,a hőm ott szép magasan volt 36,8,9 volt 37 is.Mult hónap közepétöl mérem a hőmet,nem nagyon vagyokmég jártas a dologban ezértis tettem fel a kérdést,hátha valaki tapasztalt ilyen kuszasággal is terhességet.Van tesztem,de most 26.ára jelzi a nem vártat és addig még várni szeretnék vele,mert ha esetleg mostaniegyüttlétből lenne baba akkormég nem biztos hogy mutatná,sőt tuti hogy még nem.
2013. dec. 19. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:

késik 3 napja,esélyes ?? elötte már 1-2 napig egy kis barna folyás szokott lenni,most vagy tiszta száraz,vagy egy nagyon minimális ragadós.

[link]

2013. dec. 28. 11:47
 7/8 FKKTorp ***** válasza:
Szerintem 18-án volt ovulációd. Viszont ha késik, csinálj nyugodtan tesztet. Drukkolok!
2013. dec. 28. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szep a hod,de szerintem is 18-an volt ovud.

En a helzedben csinalnek tesztet,es ha esetleg negativ nem ijednek meg hanem 2 nap mulva megismetelnem.

Nagyon erdekes a gorbed es remeljuk gyonyoru babasgorbe lesz belole...

Varjuk az eredmenyt,es drukkolok.1-es voltam.

2013. dec. 28. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!