SEGÍTSETEK! NAGYON FÉLEK! Mennyi az esélyem a terhességre?
Ha ennyire nem tudod hogy készül a gyerek, nem szexelned kéne, hanem inkább legózni, babázni........
amúgy esély gyakorlatilag 0 de a természet néha tud érdekes dolgokat művelni.
csinálj tesztet
Ha aznap pont peteérésed volt és most már 4 napja késik, akkor már több, mint 2 hete történt a dolog. Rég kimutatná egy teszt.
Ne tedd fel még tizenhatszor, hanem robogj el egy drogériába, hiperbe vagy patikába és vegyél egy terhességi tesztet! Majd az megnyugtat (vagy még jobban kiborít)!
Ha pedig ennyire félsz, akkor jegelni kéne még ezt a szex dolgot! Nem értél még meg rá!
Ha mégis lesz legközelebb, akkor:
- a kimosás inkább bemosás, nem segít egyáltalán, csak legfeljebb abban, hogy felborítsd a hüvelyed ph-ját és könnyebben elkapj valamit!
- az óvszert mindenféle nemi érintkezés ELŐTT kell felhelyezni! Nem dörzsölgetünk semmit anélkül! Nem csak a terhesség létezik, hanem nemi betegségek is. És a legtöbb macera olyan furmányos, hogy a pasiknál tünetmentes, a nőknél pedig kínokat okoz.
sztem nem vagy terhes.
de ha már pettingen töritek a fejeteket nem ártana tényleg tisztában lenni a biológiával. a himivarsejteknek akkor is nehéz dolguk van ha beléd élvez a fiú.
és esetleg fogamzásgátlás is eszetekbe juthatna. rengeteg formája van manapság.
egyébként 17 évesen kezdtem fogamzásgátlót szedni.
de én is aggódtam annak idejên gyógyszer szedés előtt, annak volt alapja, mert a megszakitásos védekezést alkalmaztuk. de a te korodban jellemző hogy nem jön meg mindig pontosan, nálam is ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!