Mi lehet a problema?

Figyelt kérdés
A lenyeg ag. 19 en volt peteeresem voltunk egyutt a parommal. ra egy hetre parszor eleg erosen begorcsolt a hasam. Es a menzeszem nem jott meg. teszteltem negativat. bal oldalt enyhe tompa fajdalmat erzek ma egesz nap es neha elkezd fajni a derekam. menzinek jele nincs. Gyanitom nem vagyok terhes csak azt nem tudom mi lehet az a fajdalom? Orvoshoz meg hetfon tudok csak menni.
2014. szept. 12. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
En is ugyan igy vagyok, csak nekem kesobb volt az ovum..normal ciklusomhoz merve 4 napja kesik, elso nap csinaltam en is tesztet 25-osel negativ lett.
2014. szept. 12. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Megint en...hat az okat nehez megallapitani.ilyenkor sziktak jonni a cisztas uzenetek es hogy menj dokihoz amint tudsz..csak egy tesztet csinaltal? Es nem lehet hogy kesobb volt az ovud?
2014. szept. 12. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a tüsző helyén kialakult sárgatest is fájdogálhgat...
2014. szept. 12. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nem csak egy tesztet csinaltam a heten mar vagy 4 et.
2014. szept. 12. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Van valami valtozas..hat en ma meg csinaltam a masodik tesztem negativ lett..en sem gondolom hogy babas lennek de jo lenne tudni miert kesik.
2014. szept. 13. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Hat valami van ma nekem vegre nem faj a bal oldalam az elmult. de nekem se jott meg meg :( tesztet mar nem is veszek :)
2014. szept. 13. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ciszta lehet. Pár éve jártam így. Bal oldalon fájdogált nem jött meg.2 negatív teszt és kiderült hogy ciszta. Sajnos 2szer jártam így. Egyet gyógyszerrel szüntettek meg egy másik magától távozott. ekkor kezdtem szedni fogamzásgátlót, mert az dokim szerint az nem hagyja hogy kialakuljon. Bejött .Az első hónapban babás maradtam.2 éves kislány anyukája.
2014. szept. 13. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!