Mikor fog erosodni a tesztem? Problema, hogy nem erosodik?
Figyelt kérdés
Penteken a nemvart elott egy nappal teszteltem,halvany pozitiv
Nemvart napja erosebb pozitiv es jol lathato,de halvanyabb,mint a kontrollcsik
Nemvart utani nap ugyanolyan....
2014. júl. 27. 07:48
1/9 anonim válasza:
A két csík,az két csík,ne aggódj,ha halványabb,akkor is pozitív!Akkor nem,ha forgatnod kell a tesztet,hogy lásd a második csíkot.Szóval gratulálok:)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem egyaltalan nem kell forgatni.Kozelrol,messzirol,homalyban,fenyben..mindenhogy latszik....csak felek h halvanyodni fog v nem erosodik...az bajt jelent,megpedig,hogy meg fog jonni
2014. júl. 27. 07:59
3/9 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy a kánikula miatt többet iszol ezért hígabb a pisi.
Próbáld meg, hogy este kevesebbet iszol, és a reggeli pisivel csináld meg a tesztet.
4/9 A kérdező kommentje:
reggelivel csinaltam mindet,egymas utani napokon...erosodni nem erosodott,de nem is halvanyult
2014. júl. 27. 09:06
5/9 anonim válasza:
Képet tudsz feltenni esetleg? Nem mindenkinek egyformán választódik ki a HCG a vizeletében. Ettől függetlenül vérből már lehet magas számot mutatna a HCG.
6/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem anno,amikor nem erősödtek a tesztjeim a 7. héten elvetéltem.
nagyon remélem Nálad nem így lesz és erősödik szépen a teszted!!! sok sikert és írd meg a további fejleményeket!!
7/9 anonim válasza:
Mindig ugyanazt a márkát használtad?
8/9 anonim válasza:
Amikor nem erősödött, sajnos nekem is vetélés lett a hatodik héten. Remélem neked fog erősödni!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Jo nekem meg a nemvarttol meg csak 3nap telt el!Harmat ugyanazon a teszten csinaltam x epil,ma gabriel azon is teljesen kiveheto eros rozsaszin volt csak nem voros
2014. júl. 28. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!