Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki igy jart?

Van itt olyan aki igy jart?

Figyelt kérdés

Azok valaszat varom akiknek hatrahajlo mehuk van es ugy estek teherbe hogy nem maradtak aktus utan kulonfele pozicioba, nem figyeltek az ovujukat es nem is gondoltak hogy pont abba a honapba terhesek lesznek de persze nagyon vagytak egy babara!!

Elnezest kerek a rengetek helyesirasi hibaert es az ekezet hianya miatt.

2014. júl. 5. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pontosan így jártam.Régóta szerettünk volna babát,de csak nem jött össze,és mikor új városba költöztünk,új munkahely meg minden,akkor egyszer csak összejött.Még arra sem emlékeztem,mikor volt előző hónapban a menzim,annyira nem foglalkoztam a baba témával.
2014. júl. 5. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén hátrahajló méhem van. Nem terveztük a babát, ill terveztük csak későbbre:)

Semmire nem figyeltem se ovura se pózra, én pl eddig azt sem tudtam mi az a hőgörbe amit sok nő csinál a babaprojekt miatt:) Nekem utoljára március 10.én jött meg a mensim. Hát azóta bezony a 17.hetet taposom:) Miért kérded kedves kérdező?

2014. júl. 6. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert ugyan ebbe a cipobe jarok.....csak en a 3.honapja probalkozok de olyan soknak tunik :D
2014. júl. 7. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi nem próbálkoztunk a babával. Sokszor voltunk úgy együtt, hogy nem védekeztünk./baba ellen sem voltunk/ ha összeszámolom akkor ha jól emlékszem a 3. vagy 4. hónapban lettem terhes. Nem rögtön.
2014. júl. 8. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!