Járt valaki úgy, hogy Norcolut szedése ellenére se jött meg a menstruációja? Mi volt az oka?
Norcolut mellett az elvileg nem túl valószínű.
Azért kaptam a bogyót, mert április 11-én jött meg utoljára, mint kiderült, az volt az oka, hogy érett ugyan petém, de nem volt tüszőrepedésem, nem jött ki a pete. Mikor már több mint 2 hete késett, akkor voltam dokinál, ő írta fel a Norcolutot, hogy majd attól megjön.
Utolsó, ez elég érdekes, de tök jó, hogy sikerült ennek ellenére.
Nekem volt mensim mindig, 6 évig szedtem fogigátlót, de tavaly márciusban abbahagytam, azóta nem éppen mintaszerűek ugyan a ciklusaim, de mindig volt peteérésem és mindig meg is jött 30-35 napra.
Csak január óta nem ilyen egyszerű, mert akkor elkezdtünk próbálkozni, terhes lettem egyből, de sajnos missed ab lett belőle februárban, ami után megjött áprilisban és kész, a következő ciklus már ez volt, ami ugye még mindig tart. De remélem csak vaklármázok és megjön mégis, mert már nagyon elegem van, hogy ennyire nem akarja az élet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!