Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemtudok nem rastresszelni a...

Nemtudok nem rastresszelni a baba projectre?

Figyelt kérdés
Probalkozunk egy ideje a babaval de nem jon mert tudom hogy nagyon ragorcsolok.....ugyan ez volt az elso terhessegemnel is csak nem tudtam megtartani mert fenn alt a veszely hogy halva fogom megszulni. Raadasul hatrahajlo mehem van es a parom nem akar hallani a kutya pozrol hogy legalabb egy kicsit is segitsunk rajta :( Ovulacio elott tenyleg nem erdekel a baba project de ovu utan mintha kikelnek magambol es erzem hogy ez a baj nagyon ragorcsolok :( Es azt is tudom hogy ezt magamba kell lerendeznem mert mas nem tud segiteni.....:( csak mar annyira kivagyok akadva :(

2014. szept. 4. 22:49
 1/7 gömbicica ***** válasza:

a stressz mindenben negativ hatást vált ki, a babavárásban is.

tök feleslegesen eszed magad!

ne ugy állj neki az estének, hogy "na most aztán csinálunk egy gyereket", hanem az, hogy egy kellemes estétek lesz a pároddal)

Hátrahajló méhem van, általában én voltam felül, pikk-pakk összejött mindkét fiam!!!!

egyiknél 19 voltam másiknál 23.

2014. szept. 4. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem az estekkel van a baj mert mindig ugy szeretkezunk hogy meg azt se tudom mikor van ovum mert mar abba is belefaradtam hogy allandoan figyeljem hanem a nap 24 orajaval es ha valamit csinalok hogy eltereljem a figyelmemet skkor is tudom hogy na ezt azert csinalom hogy ne figyeljek a babara!!
2014. szept. 4. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

amúgy nem is kell "kutyapóz" elég ha utána háton fekszel és felhúzod a lábaid, így maradsz pár percig

amúgy lehet nem csak az a baj, hogy most rágörcsölsz, hanem egész terhességed alatt aggódnál, azt mind megkapná a magzta, lehet ezért nem akar jönni

boldogan, pozitívan kell várni

amikor nálunk is nem elsőre jött én nemhogy nem stresszeltem, hanem folyamatosan be voltam zsongva, babakocsis anyukáról az jutott eszembe, nem sokára én is így fogok menni, vajon könnyű e lavírozni, hogy megyek majd tömegközlekedéssel, néztem a boltokban, jé itt van babaruha is, de jó árban, majd ilyen kis dolgokat is vennem kell, szóval én csupa öröm voltam, a negatív tesztek ellenére...egy idő múlva nem is vettem már tesztet, hogy ne kelljen látnom, utána meg jött

utána meg végigaggódtam mindent, meg egy rakás magánéleti és nemmagánéleti tragédia ért...már azon voltam, ha ezek után is megmarad, akkor nagyon erős baba lesz(és érdekes a kórházban, meg védőnő szerint is, ahogy küzdött, ahrcolt pár naposan (hason fekve már mászni akart és erőlködött)pont ezt a bókot kaptam mindig, hogy milyen erős :)

és még egy rakás minden visszaköszön, amit terhesen "belebeszéltem"

nagyon fontos a pozitív hozzáállás

oda születnek ahol mosoly van, nem oda, ahol könnycseppek

2014. szept. 4. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
*utána meg jött, mármint a baba jött
2014. szept. 4. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Több hátrahajlú méhű barátnőm van, mint nem. Az egyik az ötödiket várja, a másiknak 3 van stb. Előbbi nem szereti a kutyapózt, az tuti. :)

Rágörcsölni? Nyugodtan rá lehet görcsölni. Én a negyediket várom, mindig rágörcsöltem. Nem is értem, hogyan lehet vagy miért kell úgy csinálni, mintha nem ez lenne az élet legfontosabb eseménye. A gyerekeim is szívesen hallgatják, hogy mennyire remegve vártam őket és csak a 9. DPO-ig sikerült kihúznom tesztelés nélkül. :)

2014. szept. 5. 07:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár mi nem próbálkoztunk sokat,így nem tudom mi az amikor sokáig nem jön össze a baba,de azért leírom a saját tapasztalatomat!!

Én is rágörcsöltem,figyeltem a testem,ovulációs teszteket is csináltam,akkor szexeltünk amikor úgy mond kellett,utána gyertya póz.. Sőt ittam a palástfű teát is...

2 naponta v 3 naponta voltunk együtt,hogy nagyon friss ööö sperma legyen:) Elnézést:)

Eljött a nemvárt nap,tök stresszben voltam,hogy jajj csak ne jöjjön meg.. Késett is negatív teszt,aztán megjött.. Nagyon bele éltem magam a dologba mert azt hittem,hogy ha ennyit fáradozok akkor tuti meglesz:) Nem lett!!!

Ezt a második hónapban is eljátszottam.. Nem lett baba..

Aztán sajnos tragédia történt a családban,így nem foglalkoztam vele,elvetettük egy kis időre a baba témát! Nem szerettem volna..

Aztán rendeződtek a dolgok,csak úgy élvezetből,kellemes időtöltés miatt és sorolhatnám,voltunk együtt a párommal. Élveztük mind2en,egyáltalán nem volt baba projekt,inkább élvezzük egymást társaságát projekt:)

Elsőre összejött:) Megjegyzem én voltam felül,ami érdekes mert nem is szeretek felül lenni:) De mégis így jött össze:) Eljött a menszesz napja,de mikulás sehol. Nem is gyanakodtam mert már el is felejtettem a baba témát!

Csak nem jött meg csak nem,míg végül teszteltem 2-3 napja már késett,negatív lett. Aztán kb az 5.napon pozitív:)

Az érdekesség,hogy menzesz előtt kb 1 héttel voltunk együtt,nem akkor volt a peteérésem. A baba mégis megfogant.. Ezért nem mutatta még a teszt,mert jó későn fogant:)

Ez az én (nem rágörcsölős) történetem...:)

Ja azt elfelejtettem,hogy nekem is hátra hajló méhem van:)

Üdv. 25+5hkm

2014. szept. 5. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:

kapcsolódjatok ki, ne a gyerek legyen a központi téma.

Majd lesz gyereketek, hidd el. Ha meg nem jön egy éven túl sem akkor elmész dokihoz. Valahogy így fogd fel.

Találj valami jó elfoglaltáságot, ne a babán agyalj.

Tereld el a figyelmed. Ne ez lengje körül a minden napokat. Menj el mozogni vagy akármi, aztán mikor már nem figyelsz erre akkor ott lesz a pozitív teszt.

2014. szept. 6. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!