Valaki elemezné nekem a görbémet? Mire számíthatok mensi vagy baba?
mára nem vártam nem is jött meg :).
hőt nem tudtam mérni mert lagziba voltunk.
mára nagyon elkezdett fájni a mellem :)
Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy szurkoltok:)
A mai helyzetjelentés:
Reggel elaludtam és megint nem tudtam megmérni....nagyon kíváncsi vagyok holnap mit mutat a hőm.2 ébresztőt is beállítottam nehogy elaludjak :).
Nincs semmi mensis tünetem pedig mielőtt megjön előtte 2 nappal már pecsételni szoktam és 1 nappal előtte nagyon görcsöl a hasam de most egyik sincs:).Enyhe mellfeszülés és nagy szárazság az viszont van és ma hányingerem volt és égett a gyomrom (habár ezt korainak tartom).Tesztelni csak szerda reggel fogok legközelebb.Holnap reggel meló előtt belinkelem a görbémet.
Ma azon gondolkoztam nem-e nagy hőleesésnél még 1 extra peteérésem lehetett.Szerintetek?
Sziasztok!
Ma reggelre leesett a hőm 36,6-ra....szerintem holnap esik még és majd csütörtökön megjön :(.Aranyosak vagytok,hogy szurkoltatok de nagyon úgy tűnik a gólya 3,5 év után se akar kopogtatni....na de majd egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!