Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki elemezné nekem a...

Valaki elemezné nekem a görbémet? Mire számíthatok mensi vagy baba?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 12. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom :(
2014. szept. 13. 15:14
 12/18 A kérdező kommentje:

mára nem vártam nem is jött meg :).

hőt nem tudtam mérni mert lagziba voltunk.

mára nagyon elkezdett fájni a mellem :)

2014. szept. 14. 16:02
 13/18 anonim ***** válasza:
a remény hal meg utoljára! nagyon szúrkolok! majd írd meg mi lett :)))) izgulok veled együtt :$
2014. szept. 14. 16:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is izgulok. Majd írj.
2014. szept. 15. 10:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy szurkoltok:)

A mai helyzetjelentés:

Reggel elaludtam és megint nem tudtam megmérni....nagyon kíváncsi vagyok holnap mit mutat a hőm.2 ébresztőt is beállítottam nehogy elaludjak :).

Nincs semmi mensis tünetem pedig mielőtt megjön előtte 2 nappal már pecsételni szoktam és 1 nappal előtte nagyon görcsöl a hasam de most egyik sincs:).Enyhe mellfeszülés és nagy szárazság az viszont van és ma hányingerem volt és égett a gyomrom (habár ezt korainak tartom).Tesztelni csak szerda reggel fogok legközelebb.Holnap reggel meló előtt belinkelem a görbémet.

Ma azon gondolkoztam nem-e nagy hőleesésnél még 1 extra peteérésem lehetett.Szerintetek?

2014. szept. 15. 17:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt,hogy egész délután apró görcsöket és szurkálást éreztem a jobb petefészkemben :)
2014. szept. 15. 17:38
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggelre leesett a hőm 36,6-ra....szerintem holnap esik még és majd csütörtökön megjön :(.Aranyosak vagytok,hogy szurkoltatok de nagyon úgy tűnik a gólya 3,5 év után se akar kopogtatni....na de majd egyszer :)

2014. szept. 16. 06:26
 18/18 anonim ***** válasza:
annyira sajnálom :( a szervezet jól tud velünk szórakozni :( tegnapelőtt nekem is 37.0-ról leesett 36.9-re ma meg vissza 37.2-re :O csak hogy fogalmam nincs mikor volt ovum ,1 hete kezdtem el újra mérni úgy hogy csak tipelek és reménykedek :) ma vagyok a 23. cn napon,28-34 napos ciklusaim vanak
2014. szept. 16. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!