Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos voltam benne, mégsem...

Biztos voltam benne, mégsem sikerült!?

Figyelt kérdés
Első próbálkozós hónapunk, légyszi, ne írjátok, hogy ne akarjam annyira, hogy első hónapban összejöjjön. De akartam volna, lehet túlságosan is rágörcsöltem. Figyeltem magam, tudtam mikor van peteérésem, annyira biztos voltam magamban, úgy éreztem, nem tévedhetek. A peteérés idején gyakran együtt voltunk (de nem minden nap), de ovukor igen. Tüneteim voltak...erre ma megjött. Ha most, ilyen odafigyelés mellett mégis megjön, vajon a köv. hónap is ilyen lesz? Ha minden passzol, miért nem jön össze már az első hónapban a baba? (ez lehet normális vagy mindenképpen valami probléma állhat a háttérben?)

2014. szept. 2. 16:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Nem is az a baj, hogy most nem jött össze..hanem ha előre tekintek és eszembe jut, mi van ha hónapok, évek múlva is itt tartok. És nem vagyok 20 éves, nem is leszek már. Kívánom Nektek is a legjobbakat és köszi a biztató szavakat! :)
2014. szept. 3. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

A babát tervezők már minden aktus ELŐTT stresszelnek, a tinilányok meg aktus UTÁN, amikor már bejutottak a kisfickók és mér odabent teszik a dolgukat. A kettő nem ugyanaz.

A stressz és a ráfeszülés megemeli egy olyan hormon szintjét, ami gátolja vagy legalábbis megnehezíti a megtermékenyüléshez szükséges folyamatokhoz kellő hormonok termelődését. Nevezetesen a kortizol nevű stressz hormon képes a progeszteron termelődését befolyásolni (Magas stresszhelyzetben kevesebb progeszteron termelődik, és mint tudjuk a megfelelő progeszteronszint kell a terhesség létrejöttéhez és a ter5hesség megtartásához is)

Ezt már bizonyították. De persze nem muszáj elhinni.

2014. szept. 3. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Én öt éve minden hónapban szinte odafigyelek mindenre,mégsem jön.Soha,senkinek nem kívánom hogy ezt átélje,megélje.Az első hónapokban én is így voltam mint te,nem értettem hogy miért.Most meg főleg nem...De!Relaxálj,ne idegeld magad.Akkor jön a baba,amikor ő akar,ha megfeszülsz is csak akkor jön.Egy régi harcos tanácsát fogadd meg. Kívánok minél előbbi babásodást!
2014. szept. 3. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!