1 éve probálkozunk, eddig semmi. Minden rendben van velünk az orvos szerint. Mégis meddig kell még várnunk?
Hasonló cipőben járunk mi is, mi 11 hónapnál járunk. Igaz, a felében nem sűrűn volt szex, a munka és az építkezés kiveszi az erőt (és a kedvet) az emberből. Nemrég voltam nőgyógyásznál, nélam minden rendben, bár azt mondta a 8.-dik naptól a 24.-ig kb. 36 óránként. Hja, ez elég durva. :D Én emegpróbálok nem félni, nem idegeskedni, mert az is gátolja a teherbe esést. Van egyébként egy fórum, látogass el oda, nagyon hasznos, sok sorstársunk van ott, és segítők is.
Egyébként ovulációs tesztet használsz?
Mi is egy éve próbálkozunk, hőmérőztem, ovu tesztet vettem, jókor voltunk együtt, mégis semmi...
Most munkahelyet váltottam, szept-1-én kezdek, akkor majd nem akarom a babát, hátha összejön :))
Kitartás mindenkinek!
Szia! Az orvos mi alapján mondta, hogy minden rendben van? Nekem is azt mondta, hogy minden ok, ő már többet nem tud tenni vagy várunk vagy menjünk el meddőségi intézetbe. Hát ott kiderült, hogy nincs nagy baj de nem minden ok.Közben a férjemet is vizsgálták.
Tehát uh alapján nem tudnak mindent kideríteni.
Ha érdekelnek a részletek írj privát.
Addig is kitartást mindenkinek és szerintem lépjetek, mert úgy láttam, hogy náhány általános nődoki könnyedén veszi ezt a problémát. Kitartást:)
akkor leirom én pici történetem.
1 évet vártam talán többet is dokihoz mentem 2 höz is. aztmondták rendben vagyok. igy is volt,méhem meg petefészkem. de azt megnem mondták hogy nincs pém. ök sem tudták. csak akkor tudja ha a 12 napon megvizsgál. ha 1 éve nemesik teherbe valaki akkor gond van. persze van aki teherbe esik 2 évre doki nélkül,de 2 év alatt lehet hogy 1-2 volt pé,vagy rendbejöt csak sokára
viszatérve történetemre szoval én ezt meguntam 19 honapra dokihoz mentem nézzen meg., viszarendlet a 12 napon és nemvolt pé. irt clostit attol már volt de a méhnyálkahártya vékony maradt. igy vérvételt rendlet el. és kiderült nemjo. rendbejöttem 1 honap alatt,és most vérjuk az redményt. én aztmondom hogy menj el. ha tényleg rendben vagy akkor legalább m,egtudod. te menj a 12 napon és már lása mi a helyzet. ne várd meg hogy ö hivassson a 12 napon te menj .
én már lelkileg kivagyok. szoval én bárcsak elmentem volna már sokkal hamarabb akkor már kismama lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!