Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » El vagyok keseredve. Megyünk...

El vagyok keseredve. Megyünk lombikra. Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Nehéz időszakon vagyunk túl(1,5év sikertelen próbálkozás) és még ezután jön a "java".Tudom,hogy a babáért MINDENT, Mi is ezzel a hozzáállással vágunk bele,pozitívan...de néha olyan nehéz!(félek az injekciózástól,az esetleges kudarctól stb..) Ti hogy tudjátok feldolgozni?

2014. szept. 1. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek lassan másfél éves a kis lombik babája.12 év! sikertelen próbálkozás után kezdték a lombikot és elsőre sikerült.Fel a fejjel,a pozitív hozzáállás nagyon fontos.

Sok sikert!16hkm

2014. szept. 2. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi 3 év sikertelen próbálkozás,- közben egy vetélés missed ab-bal- 2 inszemináció után vágtunk bele. Elsőre sikerült , most 31 hetes kismama vagyok. Merj bátran belevágni és NAGYON FONTOS a pozitív hozzáállás. Tudom, hogy ez elcsépelt szöveg, de tényleg sokat számít. Amikor a beültetés utáni 8. napon megjelentem az intézetben, hogy szeretnék egy hcg vérvételt, azt mondta az asszisztensnő, hogy szinte tudták mindannyian, hogy nekünk sikerülni fog, mert látták, hogy a többieket is bátorítom és nagyon bízom magunkban meg az orvosunkban. Drukkolok:-)
2014. szept. 2. 17:35
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon igyekszem pozitívan gondolkodni! :)
2014. szept. 2. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is másfél év után vágtunk bele! :-) Már elkezdtük, megy a stimuláció. Nagyon féltem a tűtől én is. Meg az egész olyan idegennek tűnt. Most már minden teljesen természetesen megy. Az injekciók is és az orvoshoz járás is! Tényleg nagyon fontos a hozzáàllàs! :-) Biztos lesz olyan, hogy esetleg nehezebb lesz, de mindent könnyedén kell felfogni! Nagyon sok embernek kell lombikra járnia. Vedd úgy, hogy ez a jó út és meglesz az eredmény!
2014. szept. 2. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást!:) Hová jártok?
2014. szept. 2. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Tapolcára! És ti?
2014. szept. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!