Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen 10-es érzékenységű...

Milyen 10-es érzékenységű tesztek kaphatók most? És hol? (csak boltban, gyógyszertárban megvehető érdekelne, rendelős nem)

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Én is megdöbbentem, hogy ő sem tudja. Ebben a BENU-ban (Debrecen) sajátmárkás csak kék volt, végül azt vettem. Sztem az X-epil megbízhatóbb.
2014. szept. 1. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak egy jó tanácsot akarok neked adni: Rossmannban és Auchanban is lehet kapni a predictor early nevű tesztet, ami 12-es, de totál megbízhatatlan, ráadásul nem is olcsó. Arra semmiképp ne dobj ki egy fillért se, mert annyira sokszor ad fals eredményt, hogy hihetetlen, érthetetlen, hogy hogyan lehet kereskedelmi forgalomban egy ilyen teszt. Nehogy neked is bosszúságot okozzon!
2014. szept. 1. 15:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni... Bölcsibe menet nem volt időm benuba menni, szóltam a páromnak, h akármilyen patikából hozzon 10-est. Mondta, hogy vett, de nem 10-es, hanem 25-ös, mert a gyógyszerész nőci mondta neki, hogy miért 10-est vesz, mikor annál sokkal jobb is van, 25-ös... A gyógyszerész azt gondolja, hogy minél magasabb a szám, annál jobb....
2014. szept. 1. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Ez nagyon gáz....ezek után bízz a patikusban :)
2014. szept. 1. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!