Milyen 10-es érzékenységű tesztek kaphatók most? És hol? (csak boltban, gyógyszertárban megvehető érdekelne, rendelős nem)
Jogos :)
Lehet, hogy tényleg baba van a dologban, hogy ez a megoldás nem jutott eszembe...
Na jó, inkább asszem a dm-ben nem szerettem volna kutatni az érzékenységet, de akkor amúgy se ott keressem
Dm-ben nincs is 10-es érzékenységű teszt.
De amúgy a 10-essel is jobb, ha megvárod, hogy kimaradjon a menstruációd. (nekem egy napos késésnél mutatott halványat a 10-es teszt. Igaz, előtte nem teszteltem, lehet, hogy kimaradás előtt is már mutatott volna valami extra halványat, ezt nem tudom)
Köszi a válaszokat.
A ciklusaim annyira összevisszák, hogy az alapján semmire se megyek, de mivel elvileg védekezünk, csak 1x nem sikerült, nagyjából onnan tudok számolni.
Egyébként teljesen igazatok van, van már 2 gyerekem, és az elsővel 32. napon lett pozi tesztem, a másodikkal előbb nem is teszteltem, de az mondjuk már a 30. napon is pozi lett volna, ez meg még csak 27. Csak valahogy nagyon furin érzem magam, hasmenésem van, nagyon enyhén, de émelygek, amik persze mástól is nyugodtan lehetnek, csak jó lenne tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!