Megmondanátok nekem hogy mi a neve a 10-es érzékenységű tesztnek és hogy hol szerzitek be? Mert én már 3 gyógyszertárban kerestem és semmi!
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 20:47
1/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. Ma három gyógyszertárat zarándokoltam végig, de seholsem tudtak nekem 10-es érzékenységűt adni...
Szóval kíváncsi vagyok a válaszokra!
2/7 anonim válasza:
Teszveszen ilyet árulnak 110 ft/db- áron!!!
3/7 anonim válasza:
Én tőle szoktam rendelni! MEGBÍZHATÓ, GYORS, DISZKRÉT!!!
4/7 anonim válasza:
Qupido
gyógyszertárban is kapható
kb 1200 ft
5/7 anonim válasza:
A teszveszes vagyok : szerintem nagyon nem mindegy hogy mennyiért jutunk hozzá. A link szerint 850+385(posta). És 2 napon belül házhoz hozza a postás ajánlva, elsőbbségi levélként! És 10 db van benne, ami azt jelenti hogy 123,5 ft-ra jön ki darabja!!!!!!!!
6/7 anonim válasza:
10esek:
Acon
Qupido
Walentine
De nekem ezeknél korábban jelzett a Clearblue és a DM-es X-epile.
7/7 anonim válasza:
én a vaterán vettem one-step-et 10-es érzékenységű és 5 db volt 500 ft! mivel sajna nem sikerült a mult hónap ezért most tőlük rendeltem ovu tesztet is 5 ovu teszt + 1 terhességi szintén 500 ft.
és több évig jók még és vacsi új csomagolásban hozzák (én a személyes átvétel híve vagyok) rendes leírással meg minden.
sztem nyugodtan kipróbálhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!