Lehet, hogy nincs peteérésem?
Már feltettem ezt a kérdést, csak választ nem kaptam.
Kérlek segítsetek, ha tudotok!!!
Nem változik a hőm.
Szinte nem mozdul se föl, se le? Lehet, hogy nem lehet babám? [link]
Nagyon várok a válaszokra, mert el vagyok keseredve.
A bal petefészkem most is érdekes, ugynais olyna, mintha megjönne.
De még messze nem kell........
Lehet, hogy rossza hőmérőm, és ezért rossz hőt ír ki?
Vagy baj van velem?
:-(
Na épp egyszerre írtunk... :o)
Ebben a hónapban még nem volt peteérésed, lehet, hogy pár nap múlva bekövetkezik.
Nekem is voltak olyan ciklusaim, amikor igencsak a végére tolódott az ovuláció, teljesen "szabálytalanul", de van ilyen. Ezért jó a hőmérőzéses módszer...
Ezen felül minden termékeny nőnél, átlag évente van legalább két olyan ciklus, amiben nincs peteérése, illetve nem lökődik ki, ez normális. Ilyenkor van az, hogy a "ki nem lökődött" petesejt, a köv. ciklusban bármikor kilökődhet, akár már a menstruáció alatt, akár röviddel utána, de az is lehet, hogy megvárja a köv. ciklusban a"rendes" helyét.
Ha mostanában kezdtél hőmérőzni, akkor ne aggódj, folytasd. Ha viszont egymás után 2-3 ilyen ciklusod lesz, akkor én elmennék dokihoz.
Sok szerencsét!
köszi
Szájban szoktam minden reggel hatokor jobb oldalon a nyelvem alatt digitálissal.
Csak azért érdekes még a hőm, mert most érezm a bal petefészkem, vizes, kicsit fehéres folyásom van. Ezek meg ráillenek az ovulációra.
Azért remélem, hogy összejön a baba, mert ez már a harmadik próbálkozásos hónap, és kezdek megijedni, hogy nincs-e baj.
Iszom a palástfüvet, ittam a cickát, szedem az Elevitet és hőmérőzök. Mivel tudnék már rásegíteni a dologra?
Most már akkor is megszakad a szívem,ha csak babát látok, annyira szeretnék és is, és persze a férjem is.
25L
Megértelek, hogy izgulsz, és ilyenkor minden hónap egy "kín", de egy éven belül még nem számít soknak...
Szorítok Nektek!
(Lehet, hogy tényleg az ovu miatt érzed ezeket a tüneteket, akkor viszont holnap fel kéne hogy ugorjon a hőd...)
Ez az én nem éppen tipikus babás görbikém. Hogy mikor sikerült? Nem tudom, de kb. egy hetet csúszott a pé-m. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lapos görbe is bebabásodhat. Ne add fel, folytassátok az együttléteket, hátha meglepi lesz hó végén.
Köszönöm szépen a sok tanácsot és biztatást.
A kismaminak pedig sok boldogságot és egészséget kívánok.
Amúgy a ciklusaim 28 naposak, de lehet,hogy a most elkezdett gyógyteák kitolják.
Azért bizakodó vagyok!!!!
Majd írok, ha van hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!