Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy nincs peteérésem?

Lehet, hogy nincs peteérésem?

Figyelt kérdés

Már feltettem ezt a kérdést, csak választ nem kaptam.

Kérlek segítsetek, ha tudotok!!!

Nem változik a hőm.

Szinte nem mozdul se föl, se le? Lehet, hogy nem lehet babám? [link]

2010. jan. 17. 12:01
 1/10 A kérdező kommentje:
2010. jan. 17. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet megnyitni a görbéd...
2010. jan. 17. 12:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Nagyon várok a válaszokra, mert el vagyok keseredve.

A bal petefészkem most is érdekes, ugynais olyna, mintha megjönne.

De még messze nem kell........

Lehet, hogy rossza hőmérőm, és ezért rossz hőt ír ki?

Vagy baj van velem?

:-(

2010. jan. 17. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Na épp egyszerre írtunk... :o)

Ebben a hónapban még nem volt peteérésed, lehet, hogy pár nap múlva bekövetkezik.

Nekem is voltak olyan ciklusaim, amikor igencsak a végére tolódott az ovuláció, teljesen "szabálytalanul", de van ilyen. Ezért jó a hőmérőzéses módszer...

Ezen felül minden termékeny nőnél, átlag évente van legalább két olyan ciklus, amiben nincs peteérése, illetve nem lökődik ki, ez normális. Ilyenkor van az, hogy a "ki nem lökődött" petesejt, a köv. ciklusban bármikor kilökődhet, akár már a menstruáció alatt, akár röviddel utána, de az is lehet, hogy megvárja a köv. ciklusban a"rendes" helyét.

Ha mostanában kezdtél hőmérőzni, akkor ne aggódj, folytasd. Ha viszont egymás után 2-3 ilyen ciklusod lesz, akkor én elmennék dokihoz.

Sok szerencsét!

2010. jan. 17. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
A hőmérőzéshez annyi: a digitális hőmérők nem szerencsések, ha van higanyos, azt kéne használni, és semmiképp ne hónaljban mérd, hanem vagy hüvelyben, vagy végbélben, vagy szájban. (Nekem az utóbbi a szimpatikus, mindig úgy csináltam...) A szájban sem mindegy hogy hol, a nyelved alá kell betenni középre, és 5 percig mérni.
2010. jan. 17. 12:10
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi

Szájban szoktam minden reggel hatokor jobb oldalon a nyelvem alatt digitálissal.

Csak azért érdekes még a hőm, mert most érezm a bal petefészkem, vizes, kicsit fehéres folyásom van. Ezek meg ráillenek az ovulációra.

Azért remélem, hogy összejön a baba, mert ez már a harmadik próbálkozásos hónap, és kezdek megijedni, hogy nincs-e baj.

Iszom a palástfüvet, ittam a cickát, szedem az Elevitet és hőmérőzök. Mivel tudnék már rásegíteni a dologra?

Most már akkor is megszakad a szívem,ha csak babát látok, annyira szeretnék és is, és persze a férjem is.

25L

2010. jan. 17. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Megértelek, hogy izgulsz, és ilyenkor minden hónap egy "kín", de egy éven belül még nem számít soknak...

Szorítok Nektek!

(Lehet, hogy tényleg az ovu miatt érzed ezeket a tüneteket, akkor viszont holnap fel kéne hogy ugorjon a hőd...)

2010. jan. 17. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az én nem éppen tipikus babás görbikém. Hogy mikor sikerült? Nem tudom, de kb. egy hetet csúszott a pé-m. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lapos görbe is bebabásodhat. Ne add fel, folytassátok az együttléteket, hátha meglepi lesz hó végén.

2010. jan. 17. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem eddig még nem volt ovud, vagy éppen, hogy most van, ahogy írtad is, hogy érzel ovu fájdalmakat, és folyásod is van. Sztem most kellene együttlennetek a pároddal!:)Ha felugrik ezután a hőd, és fenn is marad, tuti, hogy ovu volt. Szorítok!:)Hány naposak a ciklusaid? Elhiszem, hogy már nagyon várjátok, mi is így vagyunk ezzel.. ez a 4. hónap, és vszínű ez sem sikerült, ma -teszteltem.:( De talán nekem is később volt ovum, így még nem mutatta ki, ezért is szeretném kérdezni az utolsó válaszolótol (bocs, kedves Kérdező), hogy neked hány naposak voltak a ciklusaid, mert látom, hogy a 30. és a 33 napon is még --t teszteltél. Amúgy gratula a babádhoz!:)
2010. jan. 17. 15:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok tanácsot és biztatást.

A kismaminak pedig sok boldogságot és egészséget kívánok.

Amúgy a ciklusaim 28 naposak, de lehet,hogy a most elkezdett gyógyteák kitolják.

Azért bizakodó vagyok!!!!

Majd írok, ha van hír.

2010. jan. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!