Lányok! Én is belekezdtem ebbe az AVIVA- tornába. Előtte 4 órán keresztül semmi evés, csak ivás? Bővebben lent.
Szia!
Avivától vagyok most babás végre.
Én a 36 órán át ne fürödjet nem tudtam betartani, és az utána fél óráig teázva pokrócozd be magad.
Az evést előtte 4 órán át szerintem fontos betartani, hogy véletlenül se a gyomrod és a beleid tornáztatgasd, mert akkor a közérzeted nem lesz túl jó. Én pl. ezért ébredtem inkább fél órával hamarabb minden nap.
Elsőre sikerült.
Kívánom Neked is ezt az örömet!
Szia!
Nekem az ovusak sokkal jobban tetszettek, nem kellett annyira beszorítani kiengedni, jobban ráálltam.
A 3-8.,10. napig az első 18-at végeztem, de volt hogy egy nap csak 8 gyakorlatot belőle, annyira volt időm. Majd a 8-9. napon kezdtem az ovusat, onnan csak azt, meg néha karkörzést a 20. napig.
Végig éreztem a torna hatását, a peteérést, a pete kilökődését. Nagyon klassz volt, előtte fél évig nem volt tuti peteérésem.
Szia.Irtam ki egy kérdést onnan le tudod tölteni mindkét kötetet.
Van egy ötletem,velem tart valaki. cim alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!