Előfordult már olyan veletek, hogy két vetélés után a kivizsgáláson semmit nem találtak és harmadjára újra bekövetkezett ez a tragédia?
Szia!
Nekem most volt karácsonykor a második vetélésem. Az elsőnél nem volt semmi jele,csak 1.5 hét múlva 3 pozitív teszt után megjött és magától kitisztultam. Vagy lehet,hogy mégsem,mert most decemberben pár napig barnáztam és 1.5 hét után szintén elment,de most már csináltak egy egészségügyi küretet. A dokim azt mondta,hogy az eredményeim jók,most majd amint elkezdünk próbálkozni és lesz egy pozitív tesztem,azonnal menjek és felír gyógyszert,ami segít megtartani a babát. Nálad mi a baj?
nekem 2 vetélés után semmilyen vizsgálatot nem csináltak, novemberben volt a harmadik sajnos. most utaltak be a MÁV kórházba teljes kivizsgálásra.
az első kettő után csak vérvétel volt meg sima vizsgálatok ott nem találtak semmit.
veled mi a baj?tudsz már valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!