Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túl megjelenő halvány...

Időn túl megjelenő halvány második csík is jelenthet babát?

Figyelt kérdés
Szombatra nem várom, ma délután teszteltem. Először semmi nem volt a teszten, bele is nyugodtam, hogy negatív. Kb. fél óra múlva akartam kidobni, addigra lett rajta egy halvány második csík. Ez így nem jelent babát? Holnap reggel újra próbálom, csak érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata volt időm túli pozitív teszttel kapcsolatban.
2014. aug. 28. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első válaszoló:

Nem mindenkinek rendszeres a ciklusa, így amikor babát szeretnénk, elég nehéz belőni, hogy csak késői peteérés volt, vagy baba miatt késik. Nekem pl most már több mint egy hetet késik, egy hét után csináltam tesztet ami negatív lett. Újabb egy hét múlva megint fogok tesztelni...

Még év elején volt egy halvány tesztem időn túl. Igazából nem is jött ki teljesen a 2. csík, csak a csík teteje és alja látszódott, de a közepén nem ért össze. Rá 3 napra időn belüli halvány, de teljes 2. csík lett. Mivel halvány volt, ezért még egy tesztet csináltam utána pár napra, ami már erős pozitív volt. Csak sajnos vetélés lett a vége. :(

2014. aug. 29. 11:37
 12/14 A kérdező kommentje:

A mai tesztem halvány pozi lett, immár időn belül, 2 perc alatt kijött a csík!

Még nem merem azért elhinni, mert nagyon halvány, de remélem babát jelez! :)

2014. aug. 29. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
De jó!! Örülök :)
2014. aug. 29. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia, baba lett belőle? :)
2023. ápr. 1. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!