Időn túl megjelenő halvány második csík is jelenthet babát?
Figyelt kérdés
Szombatra nem várom, ma délután teszteltem. Először semmi nem volt a teszten, bele is nyugodtam, hogy negatív. Kb. fél óra múlva akartam kidobni, addigra lett rajta egy halvány második csík. Ez így nem jelent babát? Holnap reggel újra próbálom, csak érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata volt időm túli pozitív teszttel kapcsolatban.2014. aug. 28. 18:42
1/14 anonim válasza:
Az a levego oxidalo hatasa miatt van. Talan holnap!
Amugy a nok hogy koltenek ennyi penzt draga terhessegi tesztekre, nincs 1 honap turelmuk? :)
2/14 anonim válasza:
Milyen szinu a csik? Van keped?
3/14 anonim válasza:
Szombaton tesztelj. Időn túl nem számít, ha pozitív.
4/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam fotózni, de a telefonom nem túl jó képeket csinál. A férjemnél van a fényképezőgép, majd ha hazajön megpróbálom azzal. Rózsaszínes, de tényleg nagyon halvány.
2014. aug. 28. 19:04
5/14 anonim válasza:
Jajjj de nagyon bírom az ilyen kötekedőket! :D Nem mindegy neked, hogy ki mennyit költ?? Egy xepil terhességi teszt kb 600 ft és két darab van benne, bocs , nekem ez nem drága. És nem, nincs mindenkinek 1 hónap türelme! Nekem még van 4 napom a nemvártig, de képzeld, előtte fogok tesztelni, elnyomok rá egy jó drága terhességi tesztet!!! Ahhh, de felhúztam magam. :)
Kedves kérdező, azt is hallottam, hogy ha nem lenne hcg a szervezetben, akkor később sem jelenhetne meg a csík...nem tudom ebből mennyi az igaz, de csinálj újat. Sok sikert.
6/14 anonim válasza:
Nekem is időn túli volt, és még lejárt teszt is, és terhesség volt :))
7/14 anonim válasza:
Nekem is az első tesztek időn túl lettek halvány csíkosak és baba volt. Pár nap múlva időn belül is ki fog jönni ha valóban terhes vagy. Drukkolok!
8/14 anonim válasza:
Az időn túli tesztem épp most szaladgál a cica után:-) és nekem órákra rá lett pozitív miután megcsináltam.!
9/14 anonim válasza:
Az elsőnek üzenem: ti pasik meg sörre költitek el a pénzt...mi NŐK csak tutira akarunk menni hogy nektek biztosítsuk az utódokat....
10/14 anonim válasza:
Nekem is valódi babásak voltak az időn túliak is. Amin nem volt csík, órák múlva sem volt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!