12 dpo reggelén Facelle teszt elsőre negatív, de egy halvány csík azóta is ott van. Vélemény? Kép lejjebb!
Figyelt kérdés
javascript:HighlightAll("frmUpload.forum4")2014. aug. 17. 16:40
3/13 Estrella84 válasza:
Jó, hogy feltetted a képet, mert nekem is ilyen Facelle tesztjeim vannak és nem tudom eldönteni, hogy száradási csikos vagy sem. Időn belül jött ki? Mert nekem 5 perc után már látható volt. Drukkolok!
4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,h reggel 7-kor félálomban nekem egyből negatívnak tűnt,és 10-kor megint ránéztem,akkor tűnt csak fel. Ez így meg sajnos nem mérvadó. Te hol tartasz? Köszönöm,h írtál,legalább tudom,h nem én képzelem csak oda...
2014. aug. 17. 16:52
5/13 A kérdező kommentje:
Tudnál Te is feltenni képet? Megy a drukk innen is!
2014. aug. 17. 17:05
6/13 anonim válasza:
Ez lehet száradási csík is, de nagyon halvány pozi is. Tesztelj újra 2 nap múlva, és írd meg!:) Drukkolok!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, elvileg 1-2 napom van a nemvártig, megpróbálom kibírni addig. :) Majd jelentkezem!
2014. aug. 17. 18:52
9/13 Estrella84 válasza:
Ilyen az én tesztem. Csak nekem megjött, igaz görcs nélkül és kevesebb volt. Mensi előtt is ezzel teszteltem akkor full negativ volt. Bár én nem sok reményt látok, de nem értem, hogy ha szellemcsikos a tesztem miért látható már 10 percen belül :/ .
Neked drukkolok. [link]
10/13 anonim válasza:
Én ezt nagyon-nagyon halvány pozitívnak látom, majd írj, hogy mi lett végül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!