Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idegorlo most terhes lenek...

Idegorlo most terhes lenek vagy a betegsegem miatt?

Figyelt kérdés

Kerlek olvasd vegig ha tudsz segits tanacsal.

Koszvenyem van amire szedek miluritot.majfunkciom is kisse el van arra is szedek silegont.es e melle szigoru dieta!

Csak csirke hus asvany viz es glutenmentes par dolgot eszem ugyanis liszterzekeny is vagyok.mielott meg nem derult ki a fenti betegsegeim 3 honapig nem menstrualtam .viszont .juli12 - en megjott.de! Juli vegefele is menstrualtam. E honap kb 15 tol olyan eros derek es eros ketoldali petefeszek szurkalodasaim voltak.

Jelenlegi tuneteim:

Neha szurkal a petefeszkem.hohullam ..hol fazok hol melegem van.szedules csak ugy ram jon.es fejfajas.melleim erzekenyek.

Szoval nagyon felek atol is ha terhes lenek mert gyogyszerezek.es evek ota varunk a babara.

Koszonom h elolvastad.

Es ha valaszolsz.

35/N.

2014. aug. 27. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szio! Ha csinálsz egy tesztet, meg tudod a választ :) Így a legegyszerübb :)
2014. aug. 27. 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia. Azt kifelejtetem hogy elvegeztem egy xepil tesztet es negativ lett.

Mar azt sem tudom mit higyek :-(

2014. aug. 27. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Nődokihoz mikor mész?
2014. aug. 27. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Ma csinaltam a tesztet.a no dokihoz sajnos meg sokara kaptam idopontot.

Szep.22.re .hat az meg soka lesz :-(

2014. aug. 27. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem mész orvoshoz? Nekünk honnan kellene tudni,, hogy terhes vagy-e? Igen, ezek lehetnek terhességi tünetek, de mi attól, hogy ezt elmondjuk, még nem vizsgálunk meg téged :)Menj el orvoshoz és kiderül. Amúgy, ha félsz attól, hogy terhes vagy, akkor hogy érted azt, hogy évek óta vártok a babára? Akkor most tervezitek vagy nem??
2014. aug. 27. 19:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolso irtam mar hogy van idopontom orvoshoz .

Es azt gondoltam hogy itt nem fog senki megvizsgalni" nemus ezt kertem"

Gondoltam h adig mig eljutok orvoshoz hatha valaki van hasonloan vagy segithet tanacsal jo szoval.de bocs hogy felmertem rakni ide a kerdesem .

Igen evek ota varunk a babara . Tul vagyok egy Endometriozis muteten sorozatos vizsgalatokon.stb....stb...

Es most nem reg derult ki az allergiam hogy liszterzekeny vagyok.

Ezert nem estem teherbe.

2014. aug. 27. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem megbántani akartalak, de úgy tetted fel a kérdést, mintha bármit tudnunk kellene. De tényleg nem állt szándékomban, lehet babás vagyok, lehet meg fog jönni, ezért vagyok én is ingerültebb :) Ne hari :) A nődokis válaszod akkor küldted, amikor én is, ezért azt akkor még nem láttam. Amúgy nekem is szurkál, fázok és folyton wc-re járok...lehet bármi. Szurkolok Nektek hogy összejöjjön a baba!
2014. aug. 27. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem haragszom rad kedves utolso..

En nagyon fazom razz a hideg ....de van olyan meg hogy nagyon melegem van.

Ezt nemtudom hogy a koszveny az befolyasolja a terhessegit teszt eredmenyet?

2014. aug. 27. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!