Idegorlo most terhes lenek vagy a betegsegem miatt?
Kerlek olvasd vegig ha tudsz segits tanacsal.
Koszvenyem van amire szedek miluritot.majfunkciom is kisse el van arra is szedek silegont.es e melle szigoru dieta!
Csak csirke hus asvany viz es glutenmentes par dolgot eszem ugyanis liszterzekeny is vagyok.mielott meg nem derult ki a fenti betegsegeim 3 honapig nem menstrualtam .viszont .juli12 - en megjott.de! Juli vegefele is menstrualtam. E honap kb 15 tol olyan eros derek es eros ketoldali petefeszek szurkalodasaim voltak.
Jelenlegi tuneteim:
Neha szurkal a petefeszkem.hohullam ..hol fazok hol melegem van.szedules csak ugy ram jon.es fejfajas.melleim erzekenyek.
Szoval nagyon felek atol is ha terhes lenek mert gyogyszerezek.es evek ota varunk a babara.
Koszonom h elolvastad.
Es ha valaszolsz.
35/N.
Szia. Azt kifelejtetem hogy elvegeztem egy xepil tesztet es negativ lett.
Mar azt sem tudom mit higyek :-(
Ma csinaltam a tesztet.a no dokihoz sajnos meg sokara kaptam idopontot.
Szep.22.re .hat az meg soka lesz :-(
Kedves utolso irtam mar hogy van idopontom orvoshoz .
Es azt gondoltam hogy itt nem fog senki megvizsgalni" nemus ezt kertem"
Gondoltam h adig mig eljutok orvoshoz hatha valaki van hasonloan vagy segithet tanacsal jo szoval.de bocs hogy felmertem rakni ide a kerdesem .
Igen evek ota varunk a babara . Tul vagyok egy Endometriozis muteten sorozatos vizsgalatokon.stb....stb...
Es most nem reg derult ki az allergiam hogy liszterzekeny vagyok.
Ezert nem estem teherbe.
Nem haragszom rad kedves utolso..
En nagyon fazom razz a hideg ....de van olyan meg hogy nagyon melegem van.
Ezt nemtudom hogy a koszveny az befolyasolja a terhessegit teszt eredmenyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!