Nem tudom hová tenni a tüneteimet, ezért kérem a segítségeteket?
Figyelt kérdés
9-én Pharmatex hüvelytablettával védekeztünk, 15-én volt az ovulációs napom, azon a héten minden nap, és az azt megelőző három napban is együtt voltunk a párommal. Óvszerrel védekeztünk. De kb. másfél hete folyamatosan pisilni járok, de ezt ráfogtam egy felfázásra, de nem ég nem csíp... Jövőhét pénteken kell megjönnie a menzeszemnek, és előtte is szokott fájni a mellem, de csak 3-4 nappal előtte. Most viszont már 3 napja "le akar szakadni" a mellem, fáj a derekam, folyamatosan éhesnek érzem magam, fáradt és álmos vagyok. A másik tünetem, ami miatt én terhességre gyanakszom, h bő folyásom (krémes, fehér) van kb egy hete, és kétszer volt vér is benne. Bocsánat, ha hosszú voltam, de szeretném a véleményeteket kikérni!2014. aug. 27. 12:28
11/12 A kérdező kommentje:
Még várnánk legalább egy félévet ahhoz, h élesben próbálkozzunk, de nem lenne az sem baj, ha véletlenül összejönne...
2014. aug. 27. 14:28
12/12 anonim válasza:
Hat en szurkolok, en is ugy szeretnek mar:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!