Fiút kell összehozzunk, bevált vagy nem bevált praktikák?
hogyhogy kell???
Anno én fiút szerettem volna, férjem lányt. Fiunk lett. És nem tervezünk tesót. Kérdeztem a férjem, hogy "nem bánja-e", hogy fiú. Dehogy ! Imádja! Legalább lesz kivel kocsit szerelni... Most már el sem tudna képzelni lányt.
Szóval mindegy mi lesz. Nem KELL fiút összehozni. Bármilyen nemű lesz, szeretni fogjátok!!!
Kedves 3.! Így van ahogy mondod! Biztos szeretni fogjuk akármilyen nemű lesz! És ha lányunk lesz, amint kiderül, el is felejtsük h fiót szerettünk volna. De tényleg nem értem mi a gond a hozzáállásommal..
2.! köszi a tippet!
Mi mindig 2 lányról álmodoztunk,de nem próbáltunk mindenképpen lányt összehozni.Első baba fiú lett,imádjuk!
A másodikkal jelenleg várandós vagyok,lányra vágyunk,de semmi gond ha fiú lesz,a lényeg hogy egészséges legyen!De izgatottan árjuk,hogy kiderüljön a neme :)
Örülj neki,hogy tudsz ezen gondolkodni hogy milyen nemű gyerek KELL (inkább szeretnétek...nem?) és nem azon kell agyalnod,hogy hogy évek óta nem sikerül és meddőségibe mennél.
A kínai naptár nálunk bejött, igaz, csak 1 alkalommal, az 1-ből :)
Lehet időzíteni is az együttlétet, leginkább az ovuláció előtti 24 órára ha kisfiút szeretnétek, és lehet variálni a hüvely PH-jával, erre Czeicel Endrének van egy módszere.
Úgy látom csak én hiszek a vonzás-törvényében, mindenki beleköt a KELL szóba :)
a számítást úgy értem, h ingyen hozzájuttam jónás naptár kiszámításához, de ha már szült valaki akkor másképp kell számolni, beleszímítva az első szülése időpontját is. De ez már fizetős, azt hiszem és lehet csak a megrendelhető könyvben van benne.
Köszi a többi tippet is. A Czeizel módszertől picit félek..
Mármint a lúgosítástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!