Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki, hogy vészelte át a hánying...

Ki, hogy vészelte át a hányingert/hányást? Bevált praktikák, ami tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Nálam nem csak reggeli rosszullét van.Legalább egy fél napig tart.Eddig csak hányinger,ma viszont már ki is jött...
2014. máj. 11. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Friss levegő reggel,de 12. hétig küszködés volt.
2014. máj. 11. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
A rossz hírem az, hogy tutira, mindenkinél beváló módszer szerintem nincs. Én is hányós voltam. Akár egész nap. Valaki a sós dolgokra esküszik, van aki a folyadék bevitelre, stb. Nekem semmi nem használt. Ehettem többször keveset, rágcsálhattam egész nap, de mindig zacsival közlekedtem...kellett párszor. :) 39hkm
2014. máj. 11. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
én csak annyi "tanácsot" tudok neked adni, hogy a cukros teát a legjobb kihányni :D mindent végigpróbáltam én a reggeli hányásokhoz, hogy mit igyak vagy mit ne... a jóóóóó cukros tea a legjobb :D minden este kikészítettem magam mellé, ahogy kinyitottam reggel a szemem megittam és utána rohantam :) nekem mondjuk utána már nem volt gondom.. napközben semmi bajom nem volt, csak amikor ki kellett kelnem az ágyból...
2014. máj. 11. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
2es vagyok. Az utolsó válszolónak igaza van. Egy idő után az ember mérlegel, mi az ami visszafele is az elviselhető kategóriába tartozik. Én is nyomtam a gyümölcsleveket az édességük miatt. :)
2014. máj. 11. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Béres b6 vitamin, Salvus víz. Ha nagyon elviselhetetlen volt, nekem csillapította.
2014. máj. 12. 09:34
 6/6 ivilicious ***** válasza:
b6, coca cola zero babapiskótával - szenvedtem nagyon, de ez bevált!!!
2014. máj. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!