Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek elôször orvoshoz...

Holnap megyek elôször orvoshoz. Ha nem engedélyezem a rákszűrést, akkor is megcsinálja?

Figyelt kérdés
A fiammal majdnem elvetèltem utána. Most nagyon fèlek,nem szeretnèm,ha megcsinâlnák.
2014. aug. 27. 00:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az egyik doki szerint teljesen okè,hogy a 12 hèt után.

Ma mentem vissza leletèrt,egy másik doki volt,nagyon csúnyán lecseszett,hogy nem engedem.

Mindegy,mostmár ezt a 4hetet kibírják :)

2014. szept. 3. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon negatív érzésed van vmivel szemben, ne csináltasd meg! Azért az embernek vannak megérzései, és ezen a 4 héten semmi sem múlik, de te nyugodt vagy.
2014. szept. 3. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
én ezt sosem értettem,mi az,hogy lecseszett? Óvodás vagy? Ő meg a tanár bácsid,vagy az apukád? Lecseszett...jó vicc
2014. szept. 4. 09:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Konkrètan negyed orát papolt,miközben vizsgált,hogy mennyire egy hisztis vagyok,ès mennyire nem szereti az ilyen betegeket,akik mrg akarják mondani neki,mit csináljon
2014. szept. 5. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

nem akarlak megbántani,de csak azzal lehet ezt megcsinálni aki hagyja.

El nem tudom képzelni,hogy velem ezt megengedje magának egy ilyen majom doki.

Privát orvos? vagy sztk doki?

Én mondjuk lerendezném simán,de ha te nem mered,kérdezd meg tőle az intézet betegjogi képviselőjének a telefonszámát! Mondd meg,hogy meg akarod érdeklődni,hogy a nőgyógyász munkakörébe szorosan beletartozik-e a betegek minősítgetése,és,hogy rendben van-e,hogy hisztis p.csának nevezi őket. Gyorsan vissza fog venni az arcából.

Melyik részén laksz az országnak? Mert nálunk ez nem is jellemző egyébként.

2014. szept. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!