Holnap megyek elôször orvoshoz. Ha nem engedélyezem a rákszűrést, akkor is megcsinálja?
Figyelt kérdés
A fiammal majdnem elvetèltem utána. Most nagyon fèlek,nem szeretnèm,ha megcsinâlnák.2014. aug. 27. 00:30
1/15 anonim válasza:
Elvileg évente kötelező, de a beleegyezésed nélkül nyilván nem fogja megcsinálni. Boldog babavárást! :)
2/15 anonim válasza:
Mondd azt, hogy nemrég megcsináltattad és negatív, nekem így nem vette le. Amúgy megértelek, annyira durván tudnak megvizsgálni egyes orvosok, én is csak akkor megyek ha nagyon kell.
3/15 anonim válasza:
Megértelek, én egy méhszájvizsgálat után terpeszben jöttem haza, egész nap csak feküdtem. Azonnal orvost váltottam.
4/15 anonim válasza:
Szólj neki határozottan, hogy nem szeretnéd!
6/15 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy erőltetni fogja, hogy akkor is csináljuk meg, és leveszi. Előre szólj neki mikor bemész!
7/15 F.B.I. válasza:
Szia! Kérheted, azt is hogy később csinálja. Én a 13. terhességi héten csináltattam meg. Nem volt kifogása, megértette, hogy az első 12. hét szent.
8/15 anonim válasza:
Nálunk nem is csinálják az első 12 hétben.
9/15 anonim válasza:
"Mondd azt, hogy nemrég megcsináltattad és negatív, nekem így nem vette le."
Persze mert ilyen bemondásra megy és nincs rögzítve a kartonjába?
Mondjuk én nem teljesen értem, ha ettől félsz miért nem csináltattad meg terhesség előtt?
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem a rákszűrés miatt vetéltél el. De ez egy nagyon fontos vizsgálat és bizony számít, hogy annak a gyereknek legyen anyja. Sajnos sokan nem mennek el rákszűrésre.
Esetleg mond meg a dokinak, hogy nagyon félsz emiatt így lehet finomabban csinálja.
Terhesség alatt annyi vizsgálat van, annyiszor benyúlnak, mégsem attól indul meg a szülés. Ha attól akkor más gond is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!