Hőgörbe! Szerintetek mikor lehetett a peteérésem?
2014. aug. 23. 14:23
1/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel a görbével semmi baj. Még mehet feljebb szépen lassan.
2/13 A kérdező kommentje:
Persze, csak nem tudom eldönteni az ovum mikor lehetett...Hő szerint 17. nap (olyan korán még sosem volt), ovu teszt szerint 23., de akkor a hőm már 36,7 volt... szóval nem tudom.
2014. aug. 23. 16:47
3/13 anonim válasza:
Ne haragudj, most nézem csak, hogy 4 napig volt pozitív az ovuteszted? Akkor lehet, hogy később volt, mint amikorra behúzta.
4/13 anonim válasza:
Nézem az előző görbédet is, de azon is később volt pozitív az ovuteszt, mint amikorra behúzta. Próbáld meg felvinni az adatokat a fertilityfriend.com-ra.
Nekem az a program teljesen máshova jelzi, mint a ciklus.hu.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen, 3-4 napig szokott pozitív lenni, a nőgyógyászt és az endokrinológust is megkérdeztem és nem mondták, hogy ez gond lenne.
2014. aug. 23. 16:51
6/13 anonim válasza:
Megint az előző vagyok. Viszont ha az ovuteszthez nézem, akkor nagyon rövid a luteális szakaszod. Szerintem. Orvost még nem kérdeztél meg?
7/13 A kérdező kommentje:
Azt sosem nézem, hogy hova húzza be, mert mindig rossz helyre. A régebbi hőgörbém jó, mert az utolsó pozi napon lemegy egy tizedet és az első negatívon felugrik a 23. napon. De a mostani hónap nekem nagyon furcsa és nem tudom jókor voltunk-e együtt, van-e esélyünk.
2014. aug. 23. 16:55
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, rövid, februárban emiatt kezdtem meg a kivizsgálásokat. Azóta ki is derült pár probléma, kezelés alatt vagyok.
2014. aug. 23. 16:56
9/13 anonim válasza:
Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy az utolsó pozitív napon próbált megrepedni a tüsző, de talán nem tudott és most próbálkozott megint. Ilyet hallottam már, de ebben nem tudok tapasztalatot írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!