Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett peteérésem akkor?

Lehetett peteérésem akkor?

Figyelt kérdés
Július 17-én volt a menszesz első napja,aug.4-én voltunk együtt. Kb. 31-32 naposak a ciklusaim. Segítene vki?
2014. aug. 6. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha megvan minden adat, mi a gond? Miért nem tudod kiszámolni?

Ha 31-32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van ovulációd. Tehát július 2-3-án. És mivel a spermiumok 2-3 napig életképesek...

2014. aug. 6. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Azaz augusztus, véletlen elírtam.
2014. aug. 6. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha 2-án vagy 3-án volt peteérés, a 4-én történt együttlét már lehet késő, mert a petesejt max 24 óráig megtermékenyíthető, vagy még kevesebb. A 12 és a 20 nap között legyetek együtt naponta-kétnaponta, úgy nem lehet lekésni :)
2014. aug. 6. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Jah, bocs, tényleg benéztem kicsit:D Másodiknak igaz van:) Az ovu akkor lehetett, amikor írtam, de mivel utána volt az aktus, nem előtte, így kisebb az esély.
2014. aug. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!