Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki lett terhes rövid időn...

Ki lett terhes rövid időn belül úgy, hogy mindent bevetett a cél érdekében?

Figyelt kérdés
Tudom, mindenki azt mondja, hogy nem szabad rágörcsölni, és tény, hogy nem jó, ha annyira akarja valaki a babát, hogy nem bír másra gondolni. Ugyanakkor azt már kicsit túlzásnak érzem, hogy szinte ördögtől valónak tekintik, ha valaki kiszámolja, mikor vannak a termékeny napjai, esetleg ovutesztel, hőmérőzik, hogy növelje az esélyeit. Ez már tényleg rágörcsölés lenne? Volt, aki igenis engedélyezte magának az ilyen "rágörcsölést", és eredményes lett?
2014. aug. 22. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Barátnőmnek 4 év után mondták, hogy nem lehet fia 3 szor vetélt el, mindig 8-10 hét között. Most már van egy 1,5 éves kislányuk :)

Szóval mi a lányunknál úgy voltunk együtt, hogy szex reggel/kora este, szünet, peteérés, szünet, szünet...aztán ment tovább minden rendesen :)

2014. aug. 24. 17:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Tehát peteérés előtt 2 nappal akció reggel vagy este, aztán legközelebb csak pé után 2-3 nappal?
2014. aug. 24. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen...így valahogy tényleg érthetőbb :D
2014. aug. 24. 19:55
 14/16 A kérdező kommentje:

:D

Köszi :)

Mondjuk kicsit félek, hogy így még ennyire se fog összejönni, de ha ez a hónap is kuka lesz, a következőnél megpróbáljuk így.

2014. aug. 24. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, mivel így kevesebb az együttlét peteéréskor ez lecsökkenti az esélyt. Nem tudom mi befolyásolhatta, hogy hamar összejöttek mindketten, mert anyukámnak bátyámra és rám is "sokat" kellett várnia
2014. aug. 24. 20:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem meg anyám 4ből 4szer azonnal terhes lett, igaz, csak ketten szulettunk meg a húgommal. Nem hiszem, hogy ez számít, az előző terhesség még nekem is elsőre összejött.
2014. aug. 25. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!