Ki lett terhes rövid időn belül úgy, hogy mindent bevetett a cél érdekében?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenki azt mondja, hogy nem szabad rágörcsölni, és tény, hogy nem jó, ha annyira akarja valaki a babát, hogy nem bír másra gondolni. Ugyanakkor azt már kicsit túlzásnak érzem, hogy szinte ördögtől valónak tekintik, ha valaki kiszámolja, mikor vannak a termékeny napjai, esetleg ovutesztel, hőmérőzik, hogy növelje az esélyeit. Ez már tényleg rágörcsölés lenne? Volt, aki igenis engedélyezte magának az ilyen "rágörcsölést", és eredményes lett?2014. aug. 22. 19:12
11/16 anonim válasza:
9-es vagyok. Barátnőmnek 4 év után mondták, hogy nem lehet fia 3 szor vetélt el, mindig 8-10 hét között. Most már van egy 1,5 éves kislányuk :)
Szóval mi a lányunknál úgy voltunk együtt, hogy szex reggel/kora este, szünet, peteérés, szünet, szünet...aztán ment tovább minden rendesen :)
12/16 A kérdező kommentje:
Tehát peteérés előtt 2 nappal akció reggel vagy este, aztán legközelebb csak pé után 2-3 nappal?
2014. aug. 24. 18:10
13/16 anonim válasza:
Igen...így valahogy tényleg érthetőbb :D
14/16 A kérdező kommentje:
:D
Köszi :)
Mondjuk kicsit félek, hogy így még ennyire se fog összejönni, de ha ez a hónap is kuka lesz, a következőnél megpróbáljuk így.
2014. aug. 24. 20:39
15/16 anonim válasza:
Hát igen, mivel így kevesebb az együttlét peteéréskor ez lecsökkenti az esélyt. Nem tudom mi befolyásolhatta, hogy hamar összejöttek mindketten, mert anyukámnak bátyámra és rám is "sokat" kellett várnia
16/16 A kérdező kommentje:
Nekem meg anyám 4ből 4szer azonnal terhes lett, igaz, csak ketten szulettunk meg a húgommal. Nem hiszem, hogy ez számít, az előző terhesség még nekem is elsőre összejött.
2014. aug. 25. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!