Van esely arra hogy terhes legyek? 16/L
Leghamarább 4 nappal az esedékes előtt tesztelhetsz, de csak olyan teszttel, ami arra alkalmas.
A tünetek ugyanazok, mint menzesz előtt.
2014. aug. 21. 12:01
Várj még 1-1,5 hetet. Egyébként, ha terhes vagy, így is úgy is kellenek hozzá a szüleid, bárhogy is döntesz később. Az esemény utáni gógyszerek már hatástalanok, ellenben ebben az időben szinte minden magzatkárosító és nem elhajtja, hanem megnyomorítja a babát. Az ilyemit mostmár felejtsd el.
Legyél türelmes, az sem biztos, hogy terhes lettél. Ha terhes vagy, keress fel egy nőgyógyászt, elmondja mit kell tenni majd.
Voltam terhes 16 évesen (nekünk máig nem tudom hogyan, de védekezéssel történt), nem tudtam megtartani, szüleim is megbocsátották. Aztán 30 évesen lett babám és azóta is azt gondolom, ennek így kellett történnie akkor.
2014. aug. 21. 12:13
Illetve most is felkereshetsz nőgyógyászt, lehet, hogy már vannak megelőző hormonos megoldások is. Nem ismerem a lehetőségeket.
2014. aug. 21. 12:17
24/46 A kérdező kommentje:
ertem koszonom szepen :) enis szeretnek elmenni orvoshoz :)
25/46 anonim válasza:
Szia :) az a helyzet,hogy én velemis 2x előfordult hogy azthittem hogy terhes vagyok.De mi védekeztünk...SOHA ne élvezzen beléd a pasid csak ha nem szedsz tablettát mivel köztudott hogy az sem 100%os védekező eszköz...szoval én 1honappal ezelőtt hittem azt hogy terhes vagyok...15napot késett a menzeszem..de semmi jel nem volt a terhességre...elmentem nőgyogyaszhoz megvizsgalt kaptam injekciot és vettek tőlem vért...nem voltam terhes...de modnom mi védekeztünk...és ha te is tudod rá a választ akkor sajnos igy igaz terhes vagy ...:/ menj el orvoshoz vizsgaltasd ki magad az a legbiztosabb és mihamarabb beszéld meg ezt az édesanyukáddal mert még nagyon fiatal vagy..:) de amit kérek tőled igy anonym stilusba hogy az abortusz eszedbe se jusson..ha volt eszetek megcsinalni a kisbabát mostmár fel kell nevelni,mert az a pici nem tehet arrol h a szülei felelőtlenek :-) L/16
2014. aug. 21. 13:04
26/46 A kérdező kommentje:
hat mi nem vedekeztunk..sajnos belem elvezzet :(..
szerintem meg pont hogy ennyi idősen ennyi ésszel nem kéne meg tartani a babát milyen élete lenne 16-17 éves felelőtlen szülőkkel hogy tartanák el? ráadásul azt se tudja a kérdező ha bele élveznek vajon teherbe eshet-e...
pont hogy az ilyen ne szüljön még.
2014. aug. 21. 13:24
28/46 A kérdező kommentje:
ha belem elveznek akkor tudom hogy terhes lehetek de a bibi ott van hogy menszi utan volt..mar menszi utan 1 nappal lehet terhes lenni?
Mint már párszor, és többet leírtuk, IGEN lehetsz terhes a ciklusod akárhányadik napján. Még menstruáció közben is teherbe eshetsz ha nem védekeztek!
2014. aug. 21. 13:29
30/46 A kérdező kommentje:
en voltam a hibas hisz en montam a baratomnak hogy nyugodtan elvezzen belem mert nem lehetek terhes..:(
Kapcsolódó kérdések: