15 éves vagyok. Késett a menstruációm, vettem egy tesztet és pozitív lett, hogy mondjam el anyunak?
bocsánat siettem
*szólnék
*15 éves kislány
*20
15.
Az a 14.életév már csak 12!
"197.§. 2) Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet.
Hmm...Hogy mond el?
GYORSAN!
Az h neked 15 évesen nem fordult meg a fejedben(1,5 év szexuális élet után) h esetleg védekezni kellene....az sem oké, de hogy egy 20 éves srácnak is csak ennyi esze van...
Valamint érdemes elgondolkodni rajta, h aki fiúk nem mernek a saját korosztályukkal kezdeni, hanem ennyivel lejjebb turkálnak, azok mennyire bátrak, erős jelleműek?? Ne engedd magad becsapni, azért mert egy srác idősebb, korántsem jelenti azt, h érett, felelősségtudó stb. Érdemes arra, h odaadd neki magad..
Ha annyira szülni akarsz akkor szerintem add örökbe, elvégre joga van egy normális élethez. Nem támogatom az abortuszt, de kétlem, h a környezeted hagy neked más választást...de teljesen megértem őket. Anno a 17-18 éves osztálytársnőmet se tudtam lebeszélni róla. Azóta a srác "csinált" még neki, így 3 gyerekkel hagyhatta faképnél. Korántsem egy álom az élete.
Valamint én is 15 voltam amikor elveszítettem a szüzességem(de ez 1x-ri alkalom volt, a következő már a férjem volt 22 évesen) és az első gondolatom az volt, h gumi nélkül rám se nézzen!!! Zavarba voltam, nem voltam biztos az egészben, mert a srác idősebb is volt, meg nagyon nyomult...de annyi bátorság volt bennem, h kiálljak magamért ennyire.
Ne teketóriázz! Míg nem mentek orvoshoz, igyál esetleg cickafark teát,a spontán vetélés még mindig jobb mint az orvosi abortusz. De mivel fiatal szervezet vagy koránt sem biztos, h ez neked okoz is vetélést. És a meleg (40 fokos legalább) fürdő is előidézheti. Én nem is merek emiatt elmenni gyógyfürdőbe, nehogy vetéljek..
én sem kaptam nagy szülői felvilágosítást
és igen csináltam védekezés nélkül, a legelsőnél
hogy miért? nem is tudom megmondani, nem gondolkoztam, pedig nem voltam fiatal
előtte mindig volt rajta gumi, mikor úgy volt, hogy megtörténik és próbálkoztunk, de akkor nem
nem a neveltetésem miatt
hanem csak kikapcsoltam, nem ment el, nem lett semmi baj
de utána nőgyógyász, tabletta és biztonság!
szerintem sokan mennek ebbe bele 1× és szerencse kell, valaki tanul belőle, valaki úgy van vele, ha egyszer nem lett baj, máskor se lesz...
"mit kell ahhoz tenni a nyilvánvalón túl, hogy ez ne essen meg??"
Normálisan nevelni,hogy tudja hogy gyerekként nem is él nemi életet mert nem felnőtt.
Hát mit mondja,gratula...
Szülőként biztosan sírógörcsöt kapnék,de ha meg akarod tartani,mit tehetnék,melletted volnék.Habár nagyon kőkemény és fájdalmas leckéket fogsz kapni az élettől ha megszülöd.El sem tudod képzelni mennyire nehéz lesz.De a felelőtlenséged ellenére legalább nem rögtön abortuszra rohansz,ezt becsülöm benned.Vállald a felelősséget,de kösd fel a gatyádat mert nagyon kemény életed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!