15 éves vagyok. Késett a menstruációm, vettem egy tesztet és pozitív lett, hogy mondjam el anyunak?
Lehet hülyeségek írok, de úgy tudom ilyen esetekben védelem alá veszi a gyereket a gyámügy, mert kötelező az életkor végett. A hivatalos ügyeket sem intézheted majd a picinek csak úgy magad, járnak majd látogatni stb szóval picit meg leszel kötve 1-2 dologban. Az meg hogy így sikerült nincs mit beszéljünk, ez van a te döntésed bár érdemes picit belegondolni hogy
milyen lesz majd szegény gyereknek ha az anyja vagy apja 5-10év múlva rájön hogy még nem élte, bulizta ki magát. Az hogy most lesz egy gyereketek nem biztosíték hogy egy életre egy család maradtok s általában az anyuka jár rosszul a picivel együtt. Az én ismeretségemben ez volt a szitu 2 esetben is.
ja hogy menne?
a pasid tudja? szerintem rögtön lelép, de ha nem most, akkor majd nem sokára
majd amikor nulla percet alszol, biztos sok kedved lesz tanulni
vetesd el, legyne életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!