15 éves vagyok. Késett a menstruációm, vettem egy tesztet és pozitív lett, hogy mondjam el anyunak?
régebben? mikor, 13 évesen?
gratulálok! ha ennyi eszed van és ennyire szükséged van egy gyereke, akkor nyilván vagy annyira felnőtt, hogy anyád elé bírsz állni és elmondani neki...
de maga a pozi teszt fl fogja húzni, az hogy megtartandás az meg ki fogja csapni a biztosítékot
magyarán szülnél egy "testvért" magadnak, mert úgy is anyu pénzelné,meg segítene..
*maga a teszt fel fogja húzni, az hogy megtartanád, ki fogja csapni a biztosítékot
és hogy válaszoljak én simán, lazán megmondtam, hogy meg akarom tartani, másnap mehettem a háztól, hogy akkor tessék.
Ahjjajj 15 évesen gyereket akarsz szülni ?? Ha az en gyerekem ilyet mondana fuhh elájulnék ( mondjuk meg csak 10 hós remelem ez meg arrébb van :)
Szóval . Szerintem is felesleges a rizsa.àlj elé, es mond el. Nem fog repesni a boldogságtól ! Nagyon Abortusz ellenes vagyok de azt hogy egy gyerek gyereket szüljön az durva.
15 évesen hogy ne volt annyi eszed hogy védekezz? Most hiányzott ez neked ? Vagy miért nem vettél be esemény utánit ?
Párod hány éves ? Mióta vagytok együtt ? Hogy gondolod a fel nevelését ??
Gyerek mellett szerintem nem fog menni.. Én még szűz vagyok és nem voltam ilyen helyzetbe szóval nem tudok tanácsot adni , de az elmúlt években 3 ilyen ismerősöm volt ... Az egyik most 17-18 éves és már szerintem 3 gyereke is van. Szerintem ne szépítsd csak mond el .
15/L
Először is gratulálok. Na, nem a gyerekhez, hanem hozzátok, hogy ilyen gyökerek vagytok. Hogyha már egyszer nagylányosat játszol, legalább okosan csinálnád.
Másodszor, ezt nem lehet szépen elmondani. Bárhogy tálalod, a lényeg akkor is az marad. Anyuci pici lányát felcsinálták. Egész biztos, hogy ki fog akadni. Szóval ne legyél túl körülményes, csak állj elé és mondd meg neki szimplán: Anyu, terhes vagyok.
Bár, ha lenne egy kis eszed, erre magadtól is rájöhettél volna. Bár, ha lenne eszed, akkor nem is kéne ilyeneken gondolkozni... ördögi kör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!