Lehetek terhes? Még szűz vagyok
Figyelt kérdés
A baratommal oralis szex volt koztunk, de mindig kezet mostunk.mielott hozzam nyult, es miutan hozzaertunk mar nem is ujjazott meg csak oralisan kenyesztetett, es ruhaban simultunkbegymashoz vagy is rajtam csak bugyi volt es ha volt a ruhajan esetleg??? Mar kesik 3 napja es nagyon sokat kell pisilni sok folyasom van nagyon felek.2014. aug. 20. 15:48
11/16 A kérdező kommentje:
Remelem igazatok van, addig mig nem voltam igy nem feltem, 17 vagyok
2014. aug. 20. 16:09
12/16 anonim válasza:
Persze, hogy terhes vagy, ikreid lesznek.
Istenem, mitől lennél ugyan terhes?
13/16 anonim válasza:
17? hát most eléggé megdöbbentem,12-13évesnek képzeltelek....komolyan,hallod?általános iskolában is van szexuális felvilágosítás.sőtt valahol alsóban is.nem igaz,hogy ennyire gyengelméjű vagy.Már bocs...
14/16 anonim válasza:
De ha már odáig jutottatok, miért nem dugtatok egy jót. Persze GUMIBA! És kettőbe :)
15/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy butasag, higyetek el tudom, hogy lesz a gyerek, csak annyira pocsekul vagyok es nekem soha nem szokott kesni :(
2014. aug. 20. 18:20
16/16 anonim válasza:
Szégyen vagy...ne szaporodj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!