Kistesót szeretnénk, de előtte kis szeretnem vizsgáltatni magam . Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Most 10 honapos a babàm , nemsokára szeretnénk tesót . De előtte meg szeretnem vizsgáltatni magam, hogy nem lett e valami bajom a szülést után ami meggátolnà a babát. Nagyon repedtem mindehol felek hogy olyan hegem lett ami miatt nem jön majd össze a baba.
Hogy működik egy ilyen kivizsgálás ? Mennyi ideig tart ? Fàjdalmas-e ?
2014. aug. 19. 12:53
11/14 anonim válasza:
Én igaz császárral szültem, de nekem 2évet kellet arra várnom hogy feltudjam dolgozni ezt a dolgot, és ne fájjon a hegem, és ne érezzem a varratokat. Mikor ez megvolt csináltattam egy teljes vérképet, mert alapból vashiányos vagyok. Meg elmentem az orvoshoz nekem egy alap vizsgálatot csinált amit mindig is szokott, plusz rákszürés. Most szedek elevitet mert nekem az tartotta szinten a vasamat. Igazából ennyi volt nálam. Dehát minden orvos más. Mi is most fogunk probálkozni a másodikkal.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt. Én is vas hiányos vagyok :(
Drukkolok a babucihoz . Sok sikert :)
2014. aug. 19. 15:57
13/14 anonim válasza:
Köszönöm, viszont Nektek is!:)
14/14 anonim válasza:
Engem elküldött a háziorvos Laborba, hasi ultrahangra, nögyógyászhoz és vastagbéltükrözésre. Ezek mind jók lettek kivéve a tükrözés mert polipokat találtak de jó indulatú úgyhogy belevágtunk, már 4 éves a második kisfiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!