Kistesót szeretnénk, de előtte kis szeretnem vizsgáltatni magam . Tapasztalat?
Most 10 honapos a babàm , nemsokára szeretnénk tesót . De előtte meg szeretnem vizsgáltatni magam, hogy nem lett e valami bajom a szülést után ami meggátolnà a babát. Nagyon repedtem mindehol felek hogy olyan hegem lett ami miatt nem jön majd össze a baba.
Hogy működik egy ilyen kivizsgálás ? Mennyi ideig tart ? Fàjdalmas-e ?
Elmész a nőgyógyászhoz és megvizsgáltatod magad. Ha már szültél gondolom tudod, hogy milyen a nőgyógyászati vizsgálat.
Egyébként nem tesót szeretnél, hanem gyereket. Tesó ügyben a szüleidnek szólj!
Nem éppen kedves első . Az hogy van egy gyerekem es jártam terhes gondozásra az egy dolog. Nem hinnem hogy sok köze van ahhoz hogy megvizsgálja a petefészkem vagy a méhem hogy lehet e még gyerekem. Abba meg ne köss bele hogy mit hogy írtam ! A gyerekemnek szeretnénk egy testvért !
Egyébként kössz a semmit.
2. Vàlaszoló köszönöm hogy írtál .
Uh n látják ha van valami gond van ?
Egyébként a szüleim nem élnek bunkó !
Minek írsz ide? Baj van a szivegértéseddel ? TAPASZTALAT ????
Tudod mit jelent ?
Mi az a szivegértés?
Bunkó vagy te, én nem bunkóztalak le csak leírtam mit gondolok. Az hogy repedtél mindenhol nőgyógyászati probléma és ő fogja kivizsgálni. Ezért írtam, hogy hozzá kell menned. Azt, hogy mennyi ideig tart, meg fájdalmas-e a vizsgálat azt senki nem tudja neked megmondani, hiszen nem tudjuk hogy mennyire repedtél, meg hogy milyen hegeid vannak.
Olyan nők tapasztalatait kértem akik szültek màr egy babát és mielőtt jött volna a másik baba meg vizsgáltatta magát hogy ne érje csalódás ha valami oknál fogva nem lehet. Nem tudom mi ennek a menete. Ezért kérdeztem a nődokihoz 1 hónapja el akarok menni de szabadságon van . Fel idegesít az hogy belekötsz ilyen apróságokat mint a tesó, addig ne hozd szoba valakinek a szüleit ameddig nem tudod mi van velük !!
Jo hogy nem anyàzol ! Igenis bunkosag volt tőled őket emlegetni erre nagyon allergiás vagyok! Szerintem érthető .
Nem tudtál megosztani velem semmilyen tapasztalatot, vagyis tök felesleges volt ide írnod! Azt hogy el kell mennem a nődokihoz valahogy sejtettem !!
egyébként pont ne azt kérdeztem hogy ki mit gondol ...
Tudod mi a válasz ? Amit a kettes válaszoló leírt . Ez a TAPASZTALAT!
Nem vélemény , meg nem gondolat .
Kettes vagyok. Nekem jófej volt a doki, ki is nyomtatta a tüszőkezdeményeim, hogy azokat célozza meg a férjem. :)
Ha a dokinak elmondod a repedési problémád, biztos jobban megvizsgál, de nem tudom, nem értek hozzá. De ha az 1. baba könnyen összejött, bízzunk benne, hogy a másodikkal sem lesz gond.
Részvétem a szüleid miat. :(
Első baba nagyon könnyen jött :) 3. Hónapban terhes lettem. Nem azzal van egyenlőre a gondom hogy esteleg nehezen jön majd össze hanem, azzal hogy nem jön össze, vagy elvetélek . Azt nem élném túl :( azét gondoltam hogy megvizsgáltatom magam mielott belekezdünk nehogy csalódás legyen :(
Köszönöm kedves vagy nagyon :) 11 voltam mikor elmentek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!