Láttatok már ilyen tesztet?
Figyelt kérdés
Lehet rossz helyre kenték a tesztcsíkot? Nem tudok jobb képet csinálni sajnos.
2014. aug. 19. 08:37
22/29 A kérdező kommentje:
Már volt korai vetélésem, ezért gondoltam.
2014. aug. 19. 18:30
23/29 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az orvost, és legalább telefonon beszéld meg vele.
25/29 A kérdező kommentje:
A ma reggeli negatív lett, valószínűleg a tegnapi teszt tévedett. Még szerencse hogy nem éltem magam bele...
2014. aug. 20. 17:52
27/29 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel "megjött", vagy valami olyasmi, mert ma már csak egy apró barna folt volt egész nap. Menjek orvoshoz emiatt vagy időnként normális a kevés mensi?
2014. aug. 22. 23:19
28/29 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha mennyiségre és állagra nagyon eltér a megszokottól, akkor lehet baba miatt.
29/29 A kérdező kommentje:
Nem reménykedek babában, hiszen szerdán negatív lett a tesztem, mikor előtte nap meg halvány csíkos volt. :(
Pár nap múlva lehet csinálok még egy tesztet, és ha megyek valamikor orvoshoz megemlítem a történteket.
2014. aug. 23. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!