Még csak most lesz peteérésem? Július 31-én jött meg utoljára, ma csináltam ovu tesztet. (Kép lent)
Elvileg 14-e körül volt peteérésem. Ma csak kíváncsiságból készítettem ovu tesztet, amin a 2. csík halványan látszik. Tudom, hogy ez negatív, de ez azt jelenti, hogy még nem volt ovuláció? Csak lesz? Mert ha már volt, akkor nem negatívnak kéne lennie?
De ez negatív! Tehát nem értem a kérdést!
Amúgy az ovuteszt eléggé "önző" találmány. Attól, hogy pozitív, még nem biztos a tüszőrepedés, sőt, az sem biztos, hogy a jelenlévő LH mennyisége megfelelő, vagy esetleg PCOS-re utal, mi több. A különböző tesztek érzékenysége is más és más. A minőségről nem is beszélve.
Ne az ovutesztnek higgy! Inkább vezess görbét és/vagy figyeld a testedet. Nekem ez vált be. Az ovuteszt csak egy viszonyítási pont és semmi másra nem mutat rá, csak arra, hogy van LH a szervezetben.
Szia! Már van egy kisfiam, szeretnénk egy kislányt és azért szeretném tudni, hogy mikor van peteérésem, mert az időzítés fontos lenne a baba nemét illetően.
Úgy tudtam, hogy miután már megtörtént a peteérés, a menstruációig negatívvá válik ismét az lh teszt. Azért kérdeztem, hogy még csak most fog erősödni a teszt, szóval még csak ezután lesz pé-m? Mert elvileg már el is múlt a fogamzóképességem. Eddig még védekeztünk, jövő hónapban kezdjük a próbálkozást egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!