Láttatok már ilyen tesztet?
Figyelt kérdés
Lehet rossz helyre kenték a tesztcsíkot? Nem tudok jobb képet csinálni sajnos.
2014. aug. 19. 08:37
11/29 anonim válasza:
ja basszus látom már mire gondolsz,hát tényleg fura,de találgatások helyett szerintem tesztelj reggel ujat,késik?vagy mikorra nem várod?amugy bocs de nem értem miért szedik egyesek szét ezt a tesztet,ha pozitiv ugyis kell látszodjon
12/29 A kérdező kommentje:
Persze hogy tesztelek még, addig úgysem nyugszom. Romed teszt. Azért szedtem szét, mert ha még a borítás is árnyékol még ennyi sem látszódna a képen. :)
2014. aug. 19. 14:19
14/29 anonim válasza:
Másik tesztet is tedd már fel.
16/29 anonim válasza:
Ezen is halványan látszik nem? Bár nekem elég nagy a képzelő erőm :D
17/29 anonim válasza:
Ezen látszik. Halvány de egyértelműen ott van
19/29 anonim válasza:
Pénteken kell megjönnie és már most ilyet teszteltél??? Hát nagyon vissza kell fognom magam, hogy halk legen az a gratula :D
20/29 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok nagyon! Azért én addig nem örvendezek amíg orvos nem igazolja hogy baba lesz. Szerintetek ha holnaptól elkezdek utrogestant használni az nem lesz baj?
2014. aug. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!