Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
A nemvárt napján, vagy az aktushoz 2 hétre?2014. aug. 18. 22:55
1/7 anonim válasza:
várd meg a következő esedékes menstruáció időpontját
2/7 anonim válasza:
a nemvárt a biztosabb:) nem biztos, hogy az az aktus volt amelyikre Te gondolod:) már ha összejött...
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 9-ére nem várom, de 1-jéig is alig bírom ki :/
Máskor is volt már ciklus közepe előtt peteérésem, így reménykedem. És ha kettőtt veszek, az egyiket megcsinálom 2 hét múlva, a másikat a nemvárt napján?
2014. aug. 18. 23:29
4/7 A kérdező kommentje:
ez volt az egyetlen esélyes aktus a hónapban, a párom el fog utazni pár napra, így pont a ciklus közepe ki fog maradni, és egyébként is ritkán vagyunk együtt, havi max. 6-szor, de volt már, hogy csak egyszer.
2014. aug. 18. 23:34
5/7 anonim válasza:
Hát ha nem is ovukor tudtatok együtt lenni, akkor én nem is gondolnék nemvárt előtti tesztelésre. (én egy évig vártam a babára, tudom milyen érzés, de SOHA nem teszteltem nemvárt előtt. CSak akkor egyszer amikor kimaradt. és mi mindig együtt voltunk ovu előtt és ovukor is, úgy, hogy tudtam mikor van ovum.)
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy hamarabb szokott ovum lenni, mint ciklus közepe. Mikor telibe ciklus közepén volt akció, sose jött össze a baba, az első babánk pont egy olyan hónapban jött össze, mint a mostani.
2014. aug. 19. 00:02
7/7 anonim válasza:
De tudod is, hogy éppen akkor volt ovud, amikor együtt voltatok? Mert akkor ha tudod, hogy akkor volt ovu, akkor az aktus után 12-14 nappal tesztelhetsz. De ha nem tudod biztosan, hogy sikerült ovukor vagy legalább 1-2-3 nappal előtte együtt lenni, akkor ne stresszeld magad korai teszteléssel. És nem beleélni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!