Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Az aktus júli 20-án történt, azaz 11 napja. Ciklusom nem rendszeresek, 27 és 35 nap között váltakozik. Ma van a 32. nap.
Mikor teszteljek, amikor már biztosan kimutatja a teszt hogy van-e terhesség vagy nincs? Köszönöm
2014. júl. 31. 14:33
1/7 anonim válasza:
Peteérés mikor volt?? Nekem pete érés után 9.napon még negatív volt a teszt!
Az együttlét igazából akkor számít ha peteérés előtt voltatok együtt vagy esetleg aznap!
2/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy akkor érdemes, amikor az eddig leghosszabb ciklushoz képest is késik 1 vagy 2 napot. Nálad tehát a 36. vagy a 37. napon. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Peteérést nem tudom mikor volt.
2014. júl. 31. 14:38
4/7 anonim válasza:
Amikor már késik a menstruációd. Tehát a 36. napon, akkor már biztos a teszt. (Lehet hogy korábban is kimutatná, de lutri, mert úgy kaphatsz fals negatívat).
5/7 H.Orsolya válasza:
Szerintem is várd meg a 36-37. napot, de ha utána is vársz még, akkor se leszel elkésve semmiről. :)
Ha terveztek babát, akkor drukkolok. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem a cikluson 35. Napján :) akkor mar elég biztos az eredmény ha mégsem akkor utána 2-3 nappal.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elhamarkodtam a kérdést, mert augusztus 1-jén megjött.
2014. aug. 4. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!