Ebben az esetben mikor teszteljek?
Tettem mar fel kerdest a heten, teszttel kapcsolatban ezzel a kerdessel: "Segitenetek?! Ilyet meg nem lattam a teszten!"
Azota sem jott meg a menzeszem, a tesztjeim is negativak. Lehet h akkor amikor azt a kepet feltoltottem, szaradasi csiknak lattam. Viszont el kezdtem gondolkodni h lehet kesoi peteeresem volt, mert mult het kedd/szerda kornyeken volt bo kremes folyasom. Akkor egyutt is vtunk a parommal. Ha tenyleg akkor volt peteeresem, akkor vszinu a menzeszem sem kesik meg. Ha jol gondolkodok, akkor mikor erdemes tesztelnem? Clearblue digitalis teszt vasarnap reggel kimutatna a terhesseget ha van? Vagy korai lenne? Csak mert ha a hivatalos ciklusomat nezem, akkor ma van 5 napja h nem jott meg... Ha a masikat akkor vszinu jovo het eleje tajekan kellene nem varnom..?
Koszonom h valaszoltatok es h drukkoltok! :-)
Megprobalok reggel is csinalni egyet, sztem ki sem birnam ha nem tesztelnek.. Van egy x-epilem még, azt felhasznalom hnap reggel. Ha ugyanugy nem mutatja ki, akkor par nap mulva a digitalis clearblue-ra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!