Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben az esetben mikor tesztel...

Ebben az esetben mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Tettem mar fel kerdest a heten, teszttel kapcsolatban ezzel a kerdessel: "Segitenetek?! Ilyet meg nem lattam a teszten!"

Azota sem jott meg a menzeszem, a tesztjeim is negativak. Lehet h akkor amikor azt a kepet feltoltottem, szaradasi csiknak lattam. Viszont el kezdtem gondolkodni h lehet kesoi peteeresem volt, mert mult het kedd/szerda kornyeken volt bo kremes folyasom. Akkor egyutt is vtunk a parommal. Ha tenyleg akkor volt peteeresem, akkor vszinu a menzeszem sem kesik meg. Ha jol gondolkodok, akkor mikor erdemes tesztelnem? Clearblue digitalis teszt vasarnap reggel kimutatna a terhesseget ha van? Vagy korai lenne? Csak mert ha a hivatalos ciklusomat nezem, akkor ma van 5 napja h nem jott meg... Ha a masikat akkor vszinu jovo het eleje tajekan kellene nem varnom..?

2014. júl. 25. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor kellett volna megjönnie? Hány naposak a ciklusaid általában? Hányadik napon észlelted a peteérés tüneteit?
2014. júl. 25. 10:46
 2/9 A kérdező kommentje:
30 napos szokott lenni +/- 1-2 nap. De szamoljunk 30-al. Mult vasarnap kellett vna megjonnie (20.-an). Juli 15/16.-an vettem eszre a folyast. De elotte napokon is volt, csak most volt olyan kremes bo.. Mikor teszteljek akkor? Most mit vegyek alapul?
2014. júl. 25. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát már egy ideje késik. Én holnap megpróbálnék egyet, ha nem akkor a 16-tól számolnék és onnan akkor a 15. nap. Szóval jövő hét csütörtök, de addig ha gondolod nyugodtan próbálkozz.. :) Drukkolok.:)
2014. júl. 25. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
16-tól számolva a 14. napon tesztelnék.30-án
2014. júl. 25. 17:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszonom h valaszoltatok es h drukkoltok! :-)

Megprobalok reggel is csinalni egyet, sztem ki sem birnam ha nem tesztelnek.. Van egy x-epilem még, azt felhasznalom hnap reggel. Ha ugyanugy nem mutatja ki, akkor par nap mulva a digitalis clearblue-ra gondoltam.

2014. júl. 25. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Drukkolok, írd majd meg, hogy mi lett veled. :)
2014. júl. 26. 11:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi, mindenkeppen megirom! :-)
2014. júl. 26. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Amugy meg a mai reggeli is negativ... Hnap lehet megprobalom a clearblue-t.
2014. júl. 26. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjott barnazassal. :( Talan majd a kov.honapban sikerul...
2014. júl. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!