Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges terhese? Vagy...

Lehetseges terhese? Vagy lehetettlen?

Figyelt kérdés
Pont menzim alatt mentunk kirandulni. En bevettem a tanletatt ami elcsuztata egy hettel. Lehetseges a fogantatas. De utana meg jott egy hettel ra. Bocsi a helyes irasert, nem vagyok magyarorszagi.
2014. aug. 18. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én sem élek Magyarországon, mégis tudok helyesen írni...

A kérdésed meg nem értem: ha szedted a fogamzásgátlót, akkor hogy lehetnél terhes?!

2014. aug. 18. 09:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Primitiv valaszokra igenyt nem tartok. Kosz. Az nem fogamzasgatlo. Csak a kerdesem hogy lehetsegesse.
2014. aug. 18. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem az elso valaszolo primitiv, hanem te mert nem tudsz meg ertelmesen irni es fogalmazni sem. Alig lehet kibogaraszni mit is akarsz!

A lenyeg, hogy vedekeztetek amikor egyutt voltatok? Gumi, fogamzasgatlo barmi? Ha nem vagy csak megszakitasos modszert hasznaltatok igen van esely terhessegre! De mivel irod, hogy meg is jott egy hetre ra, gondolom normalis menstruacio volt. Mert ha kevesebb folt joval mint szokott, nem tartott addig ameddig kellett volna meg van esely ra! Ha meg akarsz nyugodni csinalj egy terhessegi tesztet!

2014. aug. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!