Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges h baba csak még...

Lehetséges h baba csak még nem mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés
3 nappal a nemvárt előtt vagyok.második napja reggel hányok.teszteltem de negatív.
2014. aug. 7. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden ember más és más,de én úgy gondolom,hogy amíg nincs hcg amit kimutasson a teszt,addig a hányás sem valószínű.Ha jól emlékszem a hányás pont attól van,hogy a hcg szint magas a a szervezetben.Ettől függetlenül csinálj pár nap múlva tesztet,mert mint mondtam,nem vagyunk egyformák.
2014. aug. 7. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy minden ember más :) mivel a nemvárt előtt vagyok 3nappal ilyenkor már szokott görcsölni a hasam és most semmi azért is teszteltem,hozzám teszem sosem védekezünk a párommal.
2014. aug. 7. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Korán teszteltél, várd meg amíg nem jön meg, és csak utána.
2014. aug. 7. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez még bármi lehet, drukkolok
2014. aug. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!