Szerintetek hogy kell másodikra is kislányt összehozni?
Két kislányunk van, mindkétszer 2 nappal a peteérés előtt voltunk együtt. (Másodikra véletlenül)
Ha pontos a ciklusod és sikerül stabilan belőni a peteérést, akkor sikerülhet előtte 2 nappal együtt lenni, de ha 1-2 nap eltérés szokott lenni, akkor nem biztos, hogy sikerülhet így. Ovu teszt csak a napján mutatja ki a PÉ-t, mi majd úgy próbálkozunk harmadikra fiúval.
Sok sikert! :)
4-es, köszönjük Emese.
Senki sem írta, hogy az életét teszi fel arra, hogy fia vagy lánya legyen, a trükközés, próbálkozás meg magánügy. A kérdése az volt, hogyan kell másodikra is lányt összehozni. Ha nincs ötleted, ne írj választ.
Mi is kislányt szeretnénk.
Csütörtökön volt ovum, vasárnap és kedden voltunk együtt.
Mellette napi 400 mg magnéziumot ittam, hogy a hüvelyflórám icipicit savasabb legyen, mert az a lányos kiskatonáknak kedvez. (Elméletileg az ecetes hüvelyöblögetés és az élőflórás joghurtos tampon is jó, de ehhez nem volt merszem.) Mellette a kínai naptár is lányt jósol, de ebben nem hiszek, viszont jó ómen. :)
5+3 hkm
#4, ha mégis fiú lesz, nem hagyjuk a kórházban...
Jók ezek a trükkök, de sokszor nem jönnek be :)
Én ovutesztet és hőmérőzést alkalmaztam mindkét terhességemnél, mert nagyon nehezen esek teherbe. Nekem mindegy volt, ki érkezik hozzánk, csak érkezzen már, annyira vágytunk rá! Tehát mindkétszer a hajnali tüszőrepedés utáni reggel voltunk együtt, elsőre kisfiunk lett, másodjára kislányunk. Fejenként 1 évet vártunk rájuk, de végül megérkeztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!