MIért pont velem történik mit ártottam?
11:58!
Én írtam,hogy nem kell róla folyton beszélni,gondolom arra írtad,hogy de igenis meg kell beszélni!
Tökéletesen egyet értek veled,a hangsúly azon van,hogy utána tovább lépni!!
Mert mi hiába beszéltük meg az érzéseket,a lehetőségeket,én annyira el voltam keseredve,hogy bármiről beszélgettünk,a végén azt hoztam ki belőle,hogy nekem miért nem lehet gyerekem...És ezt unta meg a párom,ő akart elhagyni engem,hogy lehessen saját babám!Akkor jöttem rá,hogy nem folytathatom az állandó nyavajgást,mert az neki rosszul esik,hiába mondom,hogy nem tehet róla!
Ez az én tapasztalatom,lehet,hogy nem mindenkinél van így!
szia tényleg ne add fel, a pároman kannyira kevés volt a spermája hogy mondta a doki hogy talán lombik de az is alig alig, mi 3 évig probálkoztunk mégis, minden honapban el nem kell mondanom mit éltem át, rengeteg idö és pénz gyogyszerekre andrologusra vitaminokra tüszömérésre stb..
aztán előjegyeztek laparra engem hogy kell a lombik elött. a lapar elött 3nappal pozi lett a tesztem. a spermaszám pedig még mindig nagyon kevés.. vannak csodák..
14 hetes km
Szia
Hála istennek nem velem hanem mással történt a családomban vannak olyan párok akik végig mentek ezen.
Az unokanővérem férje iker és 17 évesen mumszos volt nem lehet babájuk ők belenyugodtak és probálnak túl lenni rajta mivel a férje teljesen steril és ő meg nem akar bele menni hogy idegen donortól legyen baba.(már mint a uncsim nem akar idegen donort)
Akkor a másik a apukám tesója ő is mumszos volt első felesége nem ment bele a lombikba tönkre is ment a házasságuk (más végett is nem csak ez volt a vállo ok) de elváltak rögtön utána talált egy olyan nőt aki bele ment a és már 12 éves a lánya neki annyiban volt szerencséje hogy neki volt élő amit inyekcioval és különböző kezelésekkel (sok pénzbe is került ) felturboztak és most van még 3 lefagyasztva ha szeretnének még egyet.
A 3. történet egy jó barátomék a srácnak volt valami gond a túl lassúak voltak vagy valami ilyesmi elkezdték ők is a lombikot és a 4 sikertelen után spontán össze jött a pici azt mondta a doki hogy a sok hormontól a srácnak valamelyest jobb lett az átlaga de csak idéglenes volt. Szóval csak fel a fejjel ne aggódj nem biztos hogy az az eredmény végleges. De ha még is lombikra kell menni akkor meg nézz körül a neten mert vannak már olyan Alapítványok amik segítenek a gyogyszerek kifizetésében meg hasonló dolgokban úgy hogy ha ezzel kérhetek mindenkit nézzen utána hogy milyen lehetősége van a lombikkal kapcsolatba.
Sok sikert. És fel a fejjel.
Nem szabad elkeseredni.
Manapság már nagy eséllyel tudnak mindenkinek "gyereket csinálni".
Bocsi a szó használatért, de szó szerint nekem is ezt mondták.
Sajnos nálunk sem jó a helyzet, mindkettőnkkel probléma van.
Gondolatom szerint nincs apának egyáltalán életképes spermája.
De még ebben az esetben is tudnak kinyerni a herezacskókból műtéti úton életképes spermát.
Nézz utána az interneten, és keress egy jó andrológust aki mindenben segít + egy kaáli intézetet lombikbébi program miatt.
Sajnos nem lesz olcsó, de a cél érdekében mindent.
Még annyit, hogy nálunk apának fer14-t, E vitamin-t, és c vitamint is kell szedni.
a legjobbakat kívánom nektek,hogy találjatok megoldást.
Csak hogy kis reményt adjak : nálunk azt mondták nem lesz baba,mert a férjem iszonyatosan cukros,amikor teljesen lemondtunk róla,nem jött meg.Nem is csináltam tesztet,mert tudtam nem lehetek terhes.Aztán jött a fránya hányás... hát már lassan szülök és egészséges a pici.Azt tanácsolom,nézesse meg magát egy másik orvossal is és ha tényleg nem lehet,akkor se adjátok fel a reményt,az orvostudomány már nagyon fejlett és hidd el sikerülni fog :)
Kitartást és sok sikert nektek
Tiszta szívből gratulálok!!! :D Csak azt nem értem, hogyha az orvos azt mondta, hogy neki nem lehet, akkor hogy történt...? Na mindegy, a lényeg, hogy neked valóra vált az álmod!!!
Nagyon boldog pocakosodást és jó egészséget, sok boldogságot kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!