Miért történik ez pont velem?
9 hetes a kislányom, eddig nagyon szépen fejlődött,szopizott, most pedig tegnap estétől egyik szoptatástól a másikra el kezdett apadni a tejem:(
fejtem már kézi fejővel, elektromossal, rátettem cicire kétóránként,válva, majd ugy,hogy egyiket és később másikat.összesen 40 millit tudott enni, vagy én kisajtolni magamból.
hozzá kell tennem, most kellene megjönni a menstruációmnak.
sajna, az első kislányommal is igy volt, de akkor fejéssel fenntartottam 6 hónapig a tejet.
de most nem jön szinte semmi.
kivagyok.
Ne ess kétségbe, mert akkor pont emiatt fog elapadni a tejed. A szülés utáni hormonváltozások miatt van egy időszak, pár hét amikor kicsit megapadhat a tej, de ez nem jelenti azt, hogy el fog tűnni.
Ha eltűnik, annak inkább pszichés okai vannak, mert az anyuka túl izgulja a dolgot.
Szóval ne gondolj erre. Fel a fejjel és tessék szépen szoptatni, ahogyan eddig is tetted :)
próbáltad már a laktoherb teát?
elvileg tejserkentő
Így van,ne ess kétségbe,ne idegeskedj...Sajnos nekem a sok parázás után,mert úgy éreztem nem termelődik elég tejem,nagyon hamar elapadt. :( Ahogy említették igyál laktoherb teát. Én most várom a hetekben a második babám érkezését és már tudom előre,hogy ezen izgulni,nem fogok.Nagyim ajánlotta az alkoholmentes barna sört,és mindenféle malátás italt.Ki fogom próbálni ha úgy érzem nem lesz elég a tejem.
És igyál sok-sok folyadékot!
Pontosan miből gondolod, hogy apadsz?
A visszatérő menzesz egyébként okozhat ilyen tüneteket.
köszi mindenkinek, ugy néz ki, a hormonjaim rendetlenkednek.ma rendesen volt tejem,mértem a kislányom evését, végig 120grammokat evett.remélem, így marad:)
Stefix,neked irtam privi üzenetet,még a kérdés kiírásakor.nem kaptad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!