6. DPO-n 2 tizeddel ment feljebb a hőm, lehet esetleg beágyazódás miatt? Volt másnak is így?
Sosem volt még ilyen görbém hogy egy nap alatt 4 tizedes ugrás legyen ovulációkor. Olyan sem volt még, hogy a második szakaszban még feljebb megy a hőm. Eddig az volt hogy ovu után 2-3 nap felment 36,9-37-re, és mensiig úgy is maradt. Most teljesen más, szerintetek reménykedhetek?
Azt olvastam valahol, hogy a beágyazódás környékén már elkezd HCG termelődni, amire a szervezetünk még több progeszteron termeléssel válaszol, és ilyenkor még feljebb megy a testhőmérséklet.
Volt valakinek hasonló? Mi lett végül?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is meg szokott ugrani, de a mensi napjára leesik.
Az is gyakori, hogy meg történik a beágyazódás, de valami miatt (pl. progi-hiány) nem tapad meg a sejtcsomó.
Én egy idő után csak az ovum napjáig hőmérőztem, mert mindig ezen kattogtam, és a görbémet elemezgettem.
A múlt hónapban meg már annyira besokalltam az egész hőmérőzéstől, hogy hagytam az egészet a francba,
és lám: 5 hkm :)
Na igen, kész csoda lenne ha éppen most sikerülne...
Most csak azért hőmérőztem, mert kaptam beutalót hormonsorra, és tudni akartam melyik nap fog megjönni, így ki tudjam számolni mikorra esik a 3.-ik nap. A munkahelyemen előre be kell kalkulálni ki melyik nap lesz szabad, így muszáj volt.
Már túl vagyok sok-sok sikertelen hónapon, éa nem vagyok rágörcsölve a témára. Elfogadtam hogy orvosi segítség kell a teherbeeséshez.
Egyszerűen csak furcsának találtam ezt a hőemelkedést, mert korábban nem tapasztaltam ilyet.
Kedves első válaszoló! Jó egészséget kívánok!
Kedves második! Szurkolok hogy mégis baba legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!