Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. DPO-n 2 tizeddel ment...

6. DPO-n 2 tizeddel ment feljebb a hőm, lehet esetleg beágyazódás miatt? Volt másnak is így?

Figyelt kérdés

Sosem volt még ilyen görbém hogy egy nap alatt 4 tizedes ugrás legyen ovulációkor. Olyan sem volt még, hogy a második szakaszban még feljebb megy a hőm. Eddig az volt hogy ovu után 2-3 nap felment 36,9-37-re, és mensiig úgy is maradt. Most teljesen más, szerintetek reménykedhetek?

Azt olvastam valahol, hogy a beágyazódás környékén már elkezd HCG termelődni, amire a szervezetünk még több progeszteron termeléssel válaszol, és ilyenkor még feljebb megy a testhőmérséklet.

Volt valakinek hasonló? Mi lett végül?

Köszönöm a válaszokat!

[link]

2014. aug. 13. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is meg szokott ugrani, de a mensi napjára leesik.

Az is gyakori, hogy meg történik a beágyazódás, de valami miatt (pl. progi-hiány) nem tapad meg a sejtcsomó.

Én egy idő után csak az ovum napjáig hőmérőztem, mert mindig ezen kattogtam, és a görbémet elemezgettem.

A múlt hónapban meg már annyira besokalltam az egész hőmérőzéstől, hogy hagytam az egészet a francba,

és lám: 5 hkm :)

2014. aug. 13. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Itt az egyik görbém:

[link]

2014. aug. 13. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Ez elvileg trifázisos hőgörbe, ami az esetek 95%-ban babát jelez állítólag. Ehhez képest most nekem is trifázisos volt, aztán ma teszteltem egy olyan negatívat a 14. dpo-n, hogy negatívabb nem is lehetne. Még nem jött meg, de már mutatnia kéne. Az első válaszoló által belinkelt görbe szintén trifázisos, aztán abból se lett baba... kicsit én túlzásnak érzem azt a 95%-ot.
2014. aug. 13. 09:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Na igen, kész csoda lenne ha éppen most sikerülne...

Most csak azért hőmérőztem, mert kaptam beutalót hormonsorra, és tudni akartam melyik nap fog megjönni, így ki tudjam számolni mikorra esik a 3.-ik nap. A munkahelyemen előre be kell kalkulálni ki melyik nap lesz szabad, így muszáj volt.

Már túl vagyok sok-sok sikertelen hónapon, éa nem vagyok rágörcsölve a témára. Elfogadtam hogy orvosi segítség kell a teherbeeséshez.

Egyszerűen csak furcsának találtam ezt a hőemelkedést, mert korábban nem tapasztaltam ilyet.

Kedves első válaszoló! Jó egészséget kívánok!

Kedves második! Szurkolok hogy mégis baba legyen!

2014. aug. 13. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, köszi, de én már nem bízom benne. Elsőre összejött egy terhesség, az nem maradt meg, azóta nem sikerül teherbe esni. Sajnos odáig még nem jutottam el, hogy elfogadjam, hogy nem lesz és kész.
2014. aug. 13. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!