Jakócs Katalin kérdése:
Beágyazódás lehet ilyen korán?
Figyelt kérdés
4.-én voltunk együtt a párommal és 5.-én volt peteérésem! 9.-én szurkált a hasam mintha megakart volna jönni de semmi. Ma halvány barna folyásom lett. Lehet ez már a beágyazódás jele ilyenkor?2014. aug. 11. 11:41
1/4 anonim válasza:
A beágyazódás 7-12 nap, a mai nap pont a 7. lenne, ha jól számolom, de ennél korábban elvileg nem érezhető a beágyazódás. Szurkolok, hogy mégis az legyen, és ne késői ovu (attól is lehet barnázás)!
Honnan tudod, hogy 5-én volt ovud? Ha csak naptár alapján számolgatsz, az nem feltétlenül pontos. Hőmérőzöl/teszteltél is?
2/4 A kérdező kommentje:
a ciklus.hu-n jelölöm, hogy mikor jött meg és az kiírja, hogy mikor van az ovuláció! Csak onnan tudom!
2014. aug. 11. 14:33
3/4 anonim válasza:
Akkor viszont lehet, hogy késői ovud volt, erre valószínűleg így nagyobb az esély. Nálam is volt egyébként ilyen barnázás, ráadásul nekem is stimmelhetett volna időpontban,és korábban nem volt ilyen, így azt hittem, hogy beágyazódás, de nem volt az. Hasszúrka is volt, ami szintén az ovulációt jelezte. De attól még lehet, hogy terhes vagy, kb. 1,5 hét múlva kiderül, írd majd meg!
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben megírom majd! Köszönöm válaszodat!
2014. aug. 11. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!